Bayburtlu atletlere milli davet

Bayburt'ta, öğretmenlerinin teşvikiyle atletizme başlayan 3 ortaokul öğrencisi milli takım kampına katılmak üzere İstanbul'a gitti.

Bayburtlu atletlere milli davet
Bayburt Postası - Bayburt'ta, öğretmenlerinin teşvikiyle atletizme başlayan 3 ortaokul öğrencisi milli takım kampına katılmak üzere İstanbul'a gitti.

Konursu köyündeki Milli Eğitim Vakfı Konursu İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Gülten Köse'nin teşvikiyle atletizme başlayan 8. sınıf öğrencileri Samet Karabulutoğlu ile Kardelen Taşcıoğlu ve 7. sınıf öğrencisi Elif Timur, bu alanda Bayburt'ta gösterdikleri başarılı performansları dolayısıyla Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tarafından milli takım kampına davet edildi.

Beden eğitimi öğretmenleri Gülten Köse ile bugün İstanbul'a hareket eden öğrencileri okul Müdürü Efkan Yazıcıoğlu ile Konursuspor Kulübü Başkanı Tevhit Köroğlu uğurladı.

Gülten Köse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayburt'ta elde ettikleri başarılar nedeniyle öğrencilerinin Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'dan aldığı bu teklifin köy okulunda bu işi başaran öğrenciler için son derece mutluluk verici olduğunu söyledi.

Atletizm alanında Bayburt'tan milli takım kampına katılan ilk sporcuların kendi öğrencilerinin olmasının da bir öğretmen olarak sevindirici olduğunu belirten Köse, "10 gün sürecek kampta çocuklarımızla birlikte atletizm adına güzel şeyler yapmayı düşünüyoruz. Çok kısıtlı imkanlarla öğrencilerimizin elde ettiği bu başarı atletizm alanında da bir ilk oldu." dedi.

Köse, bu süreçte Konursuspor'dan büyük destek de aldıklarını anlatarak, Konursuspor Başkanımız Tevhit Köroğlu, bize destek olarak kulüp kurmamıza yardımcı oldu. Bu desteğinden ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum. Yine okul müdürümüz Efkan Yazıcıoğlu'na da bu süreçte bizlere verdiği tüm destekleri nedeniyle şahsım ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma ilter 6 yıl önce

Öğrenci ve öğretmenimizi kutluyorum helal sana gülten hocam