Bayburt Üniversitesi finalde kaybetti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Turnuvası'nın final maçında Artvin Çoruh Üniversitesi-Bayburt Üniversitesi karşı karşıya geldi.

Bayburt Üniversitesi finalde kaybetti
Bayburt Postası - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Turnuvası'nın final maçında Artvin Çoruh Üniversitesi-Bayburt Üniversitesi karşı karşıya geldi. Maçta Artvin Çoruh Üniversitesi basketbol takımı birincilik kupasını kaldıran taraf oldu.

ARÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvanın kupa töreni oynanan son maçın ardından Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Spor Salonu'nda yapıldı. Törene ARÜ RektörYardımcıları Prof. Dr. Gürkan Doğan ve Prof. Dr. Orhan Söylemez, Genel Sekreter Ercan Gültürk, BESYO Müdürü Doç. Dr. Alper Karadağ, turnuvaya katılan sporcular ile çok sayıda öğrenci katıldı.

8 Aralık 2015 günü Ardahan Üniversitesi Spor Salonu'nda başlayan turnuvada çekilen kuralar neticesinde ilk olarak Ardahan Üniversitesi ile Artvin Çoruh Üniversitesi karşı karşıya gelmişti. 4 gün boyunca süren turnuvada Artvin Üniversitesi birinciliği göğüslerken, ikinci Bayburt Üniversitesi, üçüncü Ardahan Üniversitesi, dördüncü ise Erzurum Teknik Üniversitesi oldu. 

Öte yandan turnuvanın 3. gününde Ardahan Üniversitesi ev sahipliğini en iyi şekilde göstererek basketbol takımları sporcuları ve teknik ekiplerine Ardahan gezisi düzenledi. Gezide ARÜ İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Makbule Sarıkaya tarafından sporculara Ardahan Kalesi, Kura Nehri, Yanık Cami, Kongre Merkezi hakkında bilgiler verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.