Bayburt ultra maraton için uygun mu?

Şehir merkezinde bisiklet turu yapan sporcular, daha sonra ultra maraton denemesi için Bayraktar Köyü-Bayburt arasında bir deneme koşusu yaptı...

Bayburt ultra maraton için uygun mu?
Bayburt Postası - Bayburt'un doğa sporlarına uygun olup olmadığını test etmek üzere, Bayburt İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nün daveti ile Bayburt'ta bulunan sporcular, Aydıntepe Yeraltı Şehri ve Baksı Müzesi'ni gezdi. Şehir merkezinde bisiklet turu yapan sporcular, daha sonra ultra maraton denemesi için Bayraktar Köyü-Bayburt arasında bir deneme koşusu yaptı. 

45 kilometrelik Bayraktar Köyü-Bayburt arasında olası ultra maraton parkurunu deneyen organizatör Alper Dalkılıç ve maraton koşucusu Elena Polyakova, parkuru Bayburt Postası'na değerlendirdi...

Aydıntepe Yeraltı Şehri ve Baksı Müzesi'ne övgüler yağdıran sporcular, "henüz Bayburt’un doğal güzelliklerini keşfediyoruz" dedi. Bölgeye hayran kaldığını açıklayan maraton sporcusu Elena Polyakova ise; “Ultra maraton için harika güzergahlar var" dedi.

İşte o anlar...


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.