‘Bayburt Turnuva’sında finalistler belli oldu

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin düzenlediği “Bayburt Futbol Turnuvası” heyecanında artık sona gelindi. Yarı final maçları, tıpkı çeyrek final karşılaşmaları gibi oldukça çekişmeli geçti. Yarı finalin ilk maçında karşı karşıya gelen Petekkaya ve Sarıhan, maçın normal süresinde birbirine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşma 2-2 sonuçlandı. Penaltı atışlarında Sarıhan’a karşı 7-6 üstünlük sağlayan Petekkaya “Bayburt Futbol Turnuvası”nın ilk finalisti oldu. Finale çıkan Petekkaya’nın rakibi ise yarı finalde karşı karşıya gelen Sırakayalar – Çerçi karşılaşması sonrasında belli oldu. Turnuvanın flaş takımlarından Çerçi, rakibi Sırakayalar’ı net bir skorla, 4-1 geçerek adını finale yazdırdı. Şimdi gözler final maçında. Final günü programı henüz dernek yönetimi tarafından açıklanmadı. Finalde karşılaşacak Çerçi ve Petekkaya’ya başarılar diliyor, finalin dostluk ortamında sonuçlanmasını diliyoruz.

‘Bayburt Turnuva’sında finalistler belli oldu

Bayburt turnuvası Arda Turan'ında katıldığı açılış töreni ile başlamıştıBayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin düzenlediği “Bayburt Futbol Turnuvası” heyecanında artık sona gelindi. Yarı final maçları, tıpkı çeyrek final karşılaşmaları gibi oldukça çekişmeli geçti. Yarı finalin ilk maçında karşı karşıya gelen Petekkaya ve Sarıhan, maçın normal süresinde birbirine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşma 2-2 sonuçlandı. Penaltı atışlarında Sarıhan’a karşı 7-6 üstünlük sağlayan Petekkaya “Bayburt Futbol Turnuvası”nın ilk finalisti oldu. Finale çıkan Petekkaya’nın rakibi ise yarı finalde karşı karşıya gelen Sırakayalar – Çerçi karşılaşması sonrasında belli oldu. Turnuvanın flaş takımlarından Çerçi, rakibi Sırakayalar’ı net bir skorla, 4-1 geçerek adını finale yazdırdı. Şimdi gözler final maçında. Final günü programı henüz dernek yönetimi tarafından açıklanmadı. Finalde karşılaşacak Çerçi ve Petekkaya’ya başarılar diliyor, finalin dostluk ortamında sonuçlanmasını diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.