Bayburt'ta Kick Boks Şampiyonası

15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen Kick Boks Şampiyonası'nın gala gecesi yapıldı.

Bayburt'ta Kick Boks Şampiyonası
Bayburt Postası - Bayburt'ta, 15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen Kick Boks Şampiyonası'nın gala gecesi yapıldı.

Kick Boks Bayburt İl Temsilcisi Emirhan Kalkan'ın koordinasyonunda, Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilen gecede, 5 ülkeden 18 sporcu yer aldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi gecesi, darbecilere karşı direnerek şehit düşen vatandaşlar anısına düzenlenen etkinliğe, Türkiye, İran, Azerbaycan, Afganistan ve Türkmenistan'dan 9'u profesyonel 18 sporcu katıldı.

Sporseverlerin ilgi gösterdiği müsabakalarda galibiyet elde eden sporculara kupa takdim edildi.

Organizasyonda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Grup Özel İdare Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ile Milli Boksör Onur Şipal da yer aldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan69 7 yıl önce

şehit ve kavda döğüş ne kadarda zıt şeyler şehitlik kavramı da değişti vatan için şehit olanlar 2 sınıf şehitler mi? değerlerimiz çürüdü yok oldu kin nefretten beslenen siyaset ülkeyi uçuruma götürüyor malesef