Bayburt'ta Amatör Spor Haftası kutlaması

Halkın düzenli olarak spora özendirilmesi ve ülkede spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amacıyla kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında Bayburt’ta da etkinlikler düzenlendi.

Bayburt'ta Amatör Spor Haftası kutlaması
Bayburt Postası - Bayburt Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ekinlikte konuşan Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt’ta amatör sporların gelişmesini önemsediğini ifade ederek “Sporu sadece futboldan ibaret gören bir il olmayalım. Yani salon sporlarını da önemseyelim. Özellikle Bayburt’ta çok önemli olan boks sporunda Bayburt’umuzun iftiharı olan kardeşlerimiz var. Ve yine bilek güreşi sporunda dünya şampiyonu olan kardeşlerimiz var” diye konuştu.



Bireysel sporlara desteğimiz sürecek

Bayburt Belediyesi olarak bireysel sporlara desteklerinin süreceğini de söyleyen Başkan Memiş şöyle devam etti: 

“Bu minvalde bireysel sporların desteklenmesi gerektiğine inandım ve bu inancımın gereği olarak da Bayburt’ta bilek güreşini belediye olarak uhdemize aldık. Ayrıca Bayburt’ta boks sporunda daha önemli başarılara imza atılması adına Tuğra Boks Kulübünü de belediye bünyesine aldık. İnşallah bundan sonrada diğer salon sporlarında da yapılması gereken ne varsa Bayburt Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapacağız.”

Protokol konuşmalarının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çeşitli branşlardaki sporlarla uğraşan gençlerin ve çocukların sergiledikleri gösterilerle devam eden etkinlik Vali Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş’in sporculara ve protokol üyelerine aşure ikram etmesiyle sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sporcu Velisi 6 yıl önce

Belediye başkanımız Mete bey spora destek vermek amaçlı salona uzak mahallelerden ring seferleri düzenlemesini istiyoruz ilimizde kış aylarında çocukların salona ulaşım zor Lütfen sporcu otobüsü tahsis ettir başkanım