Bayburt şampiyonu, Türkiye finallerinde!

Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesi Trabzon'da yapılan Liseler Arası Gençler Futbol Turnuvası'nda grup birincisi oldu.

Bayburt şampiyonu, Türkiye finallerinde!
Bayburt Postası - Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesi Trabzon'da yapılan Liseler Arası Gençler Futbol Turnuvası'nda grup birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul sporları dalında düzenlenen liseler arası futbol turnuvasının grup mücadeleleri sonuçlandı.

12 takımın katılımıyla 3 grup halinde düzenlenen turnuvaya Bayburt Şampiyonu olarak katılan Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesi, Ağrı, Kars ve Ordu illerinin bulunduğu grubu da birinci tamamladı. Çekişmeli geçen mücadeleler sonrası grup birincisi olan Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesi futbol takımı Samsun'da 16-19 Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Liseler Arası Futbol Yarı Final mücadelelerine katılmaya hak kazandı.

İsmail Çaphan'ın çalıştırdığı Korkut Ata Anadolu Lisesi futbol takımı, ilk maçında Kars temsilcisi ile karşılaştı. Penaltılara kalan maçta güçlü rakibini 4-2'yle geçen Korkut Ata Anadolu, Ağrı temsilcisini ise 6-3'lük skorla geçmeyi başardı. Final maçında ise Ordu temsilcisi ile karşılaşan Korkut Ata Anadolu, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak grubunu lider tamamladı ve son 24 takım arasına kaldı. Final maçının ardından temsilcimiz büyük bir sevinç yaşarken, takım sorumlusu İsmail Çaphan da gözyaşlarını tutamadı.

Kahraman: "Kıran kırana bir mücadele sonrası birinci olduk"

Korkut Ata Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Nahit Kahraman, zorlu bir mücadele sonrası grup birincisi olduklarını belirterek, "Kıran kırana bir mücadele sonrası birinci olduk. Gerçekten tüm maçlarımız zor geçti. Özellikle Ordu maçında neredeyse kavga çıkacaktı. Takımımız duyarlı davrandı ve sadece futbolumuzu sergiledik. Ben bu başarıyı okulumuza ve Bayburt'a getiren çocuklarımı kutluyorum" dedi.

Öte yandan Trabzon'daki turnuvaya Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Ordu, Rize ve Trabzon illeri katıldı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilke 9 yıl önce

Tebrikler güzel is çıkartmış lar

Avatar
TUNCAY YANIK 9 yıl önce

TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR

Avatar
murat ali 9 yıl önce

alt yapıya önem verilsin işte futbolcu çıkıyor..

Avatar
MUAZZAF 9 yıl önce

ASLANLARIM BENİMM...

Avatar
savaş karabulut 9 yıl önce

Tebrik ediyor başarılar diliyorum.Bayburt'ta fırsat verildimi çok şeylerin yapılabileceği örnekler vardır.Güven ve destek her şeyin başında geliyor.Kadroda gelecek vadeden gençler var.Daha iyi şeylerin olması temennisıyle emeği geçenleri tekrar kutluyorum.BAŞARILAR.

Avatar
Muttalip Tosun 5 9 yıl önce

Eyy gidi günler:) Allah tekrarini nasip eder bize InsAllah...