Bayburt Özel İdarespor'un son durumu masaya yatırıldı

Vali Cüneyt Epcim, Öğretmen Evi’nde kent yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle bir araya geldi.

Bayburt Özel İdarespor'un son durumu masaya yatırıldı
Bayburt Postası - Eğitim, sağlık, spor, güvenlik ve alt yapı yatırımlarının geniş çerçevede ele alındığı toplantıda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Pandemi süreci nedeniyle zor günler geçirmesine rağmen Bayburt’u 2. ligde başarıyla temsil eden Bayburt Özel İdarespor'un da masaya yatırıldığı görüşmelerde iş insanı Şemsettin Çalışkan’ın yeni başkan olması noktasında ittifak sağlandığı belirtildi. Toplantı sonrasında yeni başkanın kısa sürede çalışmalara başlayacağı bildirilerek, yönetim kurulunun hafta içerisinde şekilleneceği bildirildi.

Basın kapalı olarak gerçekleşen, bir gün sonra Valilik basından servis edilen habere göre; toplantıya, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Necip Erel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Bekir Kasap, İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ile İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Ümit Demir katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 3 yıl önce

Kapatın su kulübü

Avatar
bak bak bak 3 yıl önce

"Eğitim, sağlık, spor, güvenlik ve alt yapı yatırımlarının geniş çerçevede ele alındığı toplantıda bilgi alışverişinde bulunuldu."

Bugüne kadar yukarıdaki ifadeleri kapsayan hangi toplantıya SP, CHP katıldı? Dara mı düştünüz, hayrola?

Avatar
Baybert 3 yıl önce

Cehapenin ne işi varmış orda reform diye iice demokrasik olmaya çalışıyorlar yakışmıyor bu geri fitesler

Avatar
Bayburt 3 yıl önce

Takımı küme düşürecekler karar verildi.Ne marifeti vardı geçen yıl başkan değilmiydi takımın küme düşme noktasında CHP ,akp,saadet,MHP nasıl ittifak yaptı hayret