Bayburt Özel İdarespor Tayyip Kanarya ile gülüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 9. Hafta maçında Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor’u Gençosman’da ağırlayan Bayburt İl Özel İdare 2-1 kazandığı maçın ardından puanını 14’e yükseltti.

Bayburt Özel İdarespor Tayyip Kanarya ile gülüyor
Bayburt Postası - Temsilcimize galibiyeti getiren golleri ise takımın en golcü ismi Tayyip Kanarya attı. Sezon başında Manisa’dan kiralanan Tayyip Kanarya attığı gollerle puanlar kazandırırken, taraftarın da sevgilisi oldu. Golcü oyuncunun geride kalan 9 haftada 8 golü bulunuyor.

Saat 14.00’te Gençosman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında baskılı bir futbol ortaya koyan temsilcimiz aradığı ilk 45 dakikada bulamadı.

Maçın ikinci yarısında oyundaki üstünlüğünü bırakmayan temsilcimiz 70. dakikada Tayyip’in attığı kafa golü ile öne geçti. 85. dakikada temsilcimizin lehine verilen penaltıyı yine Tayyip Kanarya gole çevirdi. 90 dakikası 2-0 tamamlanan maçın uzatma dakikalarında Ergene Velimeşespor Sergen Yakupçebioğlu ile bir gol buldu. Karşılaşma temsilcimizin 2-1 üstünlüğüyle son buldu.

Maçta Bayburt Özel İdarespor’dan Ethem Pülgir, Erol Yükseker ile Ermene Velimeşespor’dan Ömer Kulga ve Savaş Tağa sarı kartla cezalandırılırken, Ermene Velimeşespor’dan Serkan Yıldız 84. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Ligde 14 puana erişerek üst sıralara yükselen temsilcimiz önümüzdeki hafta Uşak deplasmanına konu olacak.

Öte yandan geri kalan 9 haftada temsilcimizin karnesi şöyle:

Bayburt Özel İdare - Elazığspor: 3-1
Tuzlaspor - Bayburt Özel İdare: 0-3
Bayburt Özel İdare - Kırşehir Belediyespor: 3-0
Bandırmaspor - Bayburt Özel İdare: 2-0
Bayburt Özel İdare - Niğde Anadolu: 2-1
Karabükspor - Bayburt Özel İdare: 0-2
Bayburt Özel İdare - Bodrumspor: 0-0
Kahramanmaraşspor - Bayburt Özel İdare: 0-0
Bayburt Özel İdare - Ergene Velimeşespor: 2-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.