Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da kazanıyor!

Bayburt Özel İdarespor, 6. hafta maçında ligdeki ikinci galibiyetini alarak puanını 6'ya yükseltti.

Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da kazanıyor!
Bayburt Postası - Geçtiğimiz haftayı Turgutluspor karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyetle geride bırakan Bayburt Özel İdarespor, Gençosman Stadyumu'nda Etimesgutspor'la oynadığı maçı 1-0 kazanmasını bildi.

Bayburt Özel İdarespor ile Etimesgut Belediyespor arasında oynanan maçın ilk yarısında her iki takımda net gol pozisyonları yakalayamadı. Maçın ilk yarısı golsüz bitti. Yağmur altında oynanan maçın ikinci yarısında daha baskılı oynayan temsilcimiz, 52. dakikada Nezir Özer'in kafa vuruşu ile attığı golle 1-0 öne geçti. 

65. dakikada bir poziyon sonrasında iki takım hocası arasında sözlü tartışma yaşanan maçın geride kalan dakikalarında rakip takım yakaladığı ataklarda beraberliği sağlayamadı. Maç temsilcimizin 1-0 üstünlüğüyle son buldu. 

Bayburt Özel İdarespor, 24 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 14.00'te ertelenen Elazığ Belediyespor maçını Gençosman Stadyumu'nda, 28 Ekim 2020 Çarşamba günü ise, ligin 7. hafta mücadelelerinde  Kastamonuspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.