Bayburt Özel İdarespor, evinde de kaybetti!

Bayburt Özel İdarespor, ligin 8. haftasında 1922 Konyaspor'u konuk etti.

Bayburt Özel İdarespor, evinde de kaybetti!
Bayburt Postası - Hafta içi Kastamonu deplasmanında son dakikalarda yediği golle mağlup ayrılan Bayburt Özel İdarespor, Konyaspor karşısından da mağlup ayrıldı. Gençosman Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayan karşılaşmanın ilk yarısında daha atak oynayan konuk ekip, 10 ve 28. dakikalarda kaleyi yoklayıp sonuç alamadı. Baskılı oyununu sürdüren Konyaspor 33. dakikada Celal Hanalp'ın attığı golle durumu 1-0'a getirdi. Maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. 

Bayburt Özel İdarespor'un beraberliği yakalamak için baskılı başladığı ikinci yarının ilk dakikalarında, konuk ekip penaltı vuruşu kazandı. Penaltı vuruşunu kaleci kurtardı, fakat dönen topu Doğan Gölpek filelerle buluşturdu. 48. dakikada 2-0'ı yakalayan Konyaspor, geride kalan dakikalarda topu ayağında tutan, oyun kuran ve atak yapan takım oldu. Karşılaşma 2-0 Konyaspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. 

Gençosman Stadyumu'ndaki ilk mağlubiyetini alan ve ligin 17. sırasına gerileyen Bayburt Özel İdarespor, 11 Kasım günü lider Eyüpspor'un konuğu olacak.  

8. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Özel İdarespor - 1922 Konyaspor: 0-2
Bodrumspor - Pazarspor: 1-2
Elazığspor - Eyüpspor: 2-3
Karabükspor - Etimesgutspor: 0-0
Karacabey Belediyespor - Sakaryaspor: 0-3
Kirsehir Belediyespor - FK Vanspor: 1-0
Mamak - Kırklarelispor: 1-0
Pendikspor - Tarsus: 1-0
Serik Belediyespor - Kastamonuspor: 1-1
Sivas Belediyespor - Turgutluspor: 4-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.