Bayburt Özel İdarespor, 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı

Bayburt Özel İdarespor, ilk yarı sonunda takımına ayrılan futbolcuların yerine yeni transferler yaptı.

Bayburt Özel İdarespor, 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı
Bayburt Postası - Savunmayı güçlendirmek için defans oyuncuları Zafer Aydoğdu, Emrah Pehlivanoğlu ve Rahmi Can Kardaş ile anlaşan temsilcimiz, orta saha için daha önce kulüpde görev alan Mert Özyıldırım ve  santrafor Onur Erdem Günel ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "İhtiyaç duyulan bölgeler için transfer çalışmalarına devam edilmektedir" denildi. 

Öte yandan takımdan 9 futbolcu ayrıldı. Takım kaptanı Erol Yükseker ve attığı gollerle ligde dikkat çeken  Tayyib Kanarya'nın yanı sıra takımdan; Nevzat Bilen, Haydar Deniz, Azat Filiz, Burak Göksel, Ethem Ercan Gürgil, Yunus Emre Kırdal, Sinan Özkan ayrılan isimler oldular.

İkinci devre başlıyor

Ligin ilk yarısını 27 puanla 8. sırada tamamlayan Bayburt Özel İdarespor, 12 Ocak 2020 Pazar günü Elazığ deplasmanıyla lige başlıyor. İlk maçta rakibini 3-0'la geçen temsilcimizin Elazığspor'la yapacağı maç seyircisiz oynanacak. Ligde program şöyle:

Bandırmaspor - FK Vanspor
Kırşehir Belediyespor - Eyüpspor
Tuzlaspor - Kastamonuspor
Elazığspor - Bayburt
Kahramanmaraş - Utas Usakspor
Bodrumspor - Ankara Demirspor
Ergene Velimese - Sakaryaspor
Karabükspor - Sivas Belediyespor
Niğde Anadolu - Etimesgut

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.