Bayburt Özel İdare, Uşak deplasmanında farka gitti: 1-4

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki son 5 maçından 11 puan çıkaran Bayburt Özel İdare, 10. haftayı da Uşak deplasmanında 3 puanla kapattı.

Bayburt Özel İdare, Uşak deplasmanında farka gitti: 1-4
Bayburt Postası -  Son haftalardaki istikrarlı çıkışını Uşak deplasmanında da sürdüren temsilcimiz Utaş Uşak karşısında aldığı galibiyetle puanını 17’ye yükseltti. Takımın yükselen yıldızı Tayyib Kanarya ise formunun zirvesinde olduğunu kanıtlayan bir performansa imza attı. Kanarya, temsilcimizin 4-1 kazandığı maçta 3 gol birden atarak 'hat-trick' yaptı.

Saat 13.00’te Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz ilk golünü 6. dakikada buldu. Maçın 6. dakikasında kazanılan penaltıyı takımın en golcü ismi Tayyib Kanarya gole çevirdi.

17. dakikada Emre Şahin’le ikinci golünü bulan temsilcimiz, maçın 19. dakikasında ise kalesinde gol gördü. Mehmet Bektaş’ın kaydettiği golle durum 2-1’e geldi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında iyi futbolunu devam ettiren ve rakip ceza sahasında gol pozisyonları bulan temsilcimiz 69’da Tayyib Kanarya ile yeniden farkı ikiye çıkardı. Formunun zirvesinde olan golcü isim 81’de yeniden sahneye çıktı maçın skorunu belirlyen üçüncü golünü de attı. Karşılaşma temsilcimizin 4-1’lik üstünlüğü ile son buldu.   

Sırada iki zorlu maç var...

10. haftanın sonunda puanını 17'ye yükselterek ligde 8. sıraya yükselen temsilcimiz önümüzdeki 10 gün içerisinde Gençosman'da iki zorlu rakibi ağırlayacak. 31 Ekim 2019 Perşembe günü saat 13.00'te Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u ağırlayacak olan temsilcimiz, 3 Kasım'da ise ligde üçüncü durumda yer alan güçlü ekip Ankara Demirspor'u konuk edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 4 yıl önce

Hocanin degismesiyle kötü gidiste degisti tebrikler hoca tebrikler bayburt spor