Bayburt Ligi’nin lideri değişti

Bayburt Amatör Ligi’nde 2015-2016 sezonu 6 takımla başladı.

Bayburt Ligi’nin lideri değişti
Bayburt Postası - Bayburt Amatör Ligi’nde 2015-2016 sezonu 6 takımla başladı. Arpalıspor ve Bayburt Belediyespor'un şimdiden ağırlığını koyduğu ligde 3 hafta geride kaldı. İlk 2 hafta şampiyonluğun favori takımlarını peş peşe mağlup eden sarı siyahlılar, 3. Haftayı ise hükmen galip kapatarak, 9 puana ulaşırken, Arpalıspor 1'i hükmen 3 maçı da galibiyetle kapatmayı başarıp liderliğe oturdu.

İlk hafta 4-3 mağlup olduğu Mutluspor'un lisanssız oyuncu oynattığı maçta hükmen galip ilan edilen Arpalıspor, 2. hafta Kurtuluşspor'u 8-1, 3. hafta ise Aydıntepe Belediyespor'u 4-1'le geçmeyi başardı. Arapalıspor bu sonuçlarla averajla lig lideri oldu.

Belediye - Mutlu maçı tamamlanamadı

İlk hafta Bayburt Grup Özel İdarespor’u 2-0 mağlup eden Bayburt Belediyespor, ikinci hafta Aydıntepe Belediyespor’u, 3. Hafta ise Mutluspor’u 3-0’lık skorlarla geçti.

3. hafta maçında Mutluspor'la karşılaşan Belediyespor ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. İlk yarının bitimiyle birlikte çıkan kargaşada Mutluspor'dan bir oyuncu kırmızı kart gördü. Kırmızı kartın ardından iyice karışan ortamda  takımlar güçlükle soyunma odasına götürüldü. Mutluspor ikinci yarıya çıkmama kararı alınca Belediyespor 3-0 hükmen galip sayıldı. 

Efsane takım, 3 haftada kalesinde 21 gol gördü

Arpalıspor ve Bayburt Belediyespor'un 9 puan, Bayburt Grup Özel İdarespor’un 6 puan, Aydıntepe Belediyespor'un 3 puana sahip olduğu ligde uzun yıllar sonra sahaya inen kentin efsane takımı Kurtuluşspor ise henüz puanla tanışamadı.

Sezona 6-1’lik Aydıntepe Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan kırmızı siyahlılar, 2. Hafta Arpalıspor’a 8-1, 3. hafta ise Bayburt Grup Özel İdarespor’a 7-1 yenildi.

Mutluspor ligden ihraç

Öte yandan Bayburt Amatör Ligi'nde fire 3 hafta sonra geldi. 6 takımın mücadele ettiği ligde iki hafta hükmen mağlup edilen ilan edilen Mutluspor, ligden ihraç edildi. 

Ligde 3 haftada alınan sonuçlar, oluşan puan durumu ve 4. Haftanın programı şöyle:

1.Hafta

Kurtuluşspor- Aydıntepe Belediyespor: 1-6
Bayburt Belediyespor – Bayburt Grup Özel İdare: 2-0
Mutluspor – Arpalıspor: 4-3 (Arpalıspor lehine 0-3 hükmen)

2.Hafta

Aydıntepe Belediyespor - Bayburt Belediyespor: 0-3
Arpalıspor – Kurtuluşspor: 8-1
Bayburt Grup Özel İdare – Mutluspor: 2-1

3.Hafta

Aydıntepe Belediyespor – Arpalıspor: 1-4
Bayburt Belediyespor – Mutluspor: 3-0 (Hükmen)
Kurtuluşspor – Bayburt Grup Özel İdare: 1-7

4. Hafta

19.12.2015 / 09:00 / Bayburt Grup Özel İdare – Arpalıspor
20.12.2015 / 09:00 / Mutluspor – Aydıntepe Belediyespor
20.12.2015 / 14:30 / Bayburt Belediyespor - Kurtuluşspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
LİDER ARPALISPOR 8 yıl önce

İlk hafta Arpalıspor'un oynadığı maçta mutluspor lisanssız topçu ounattığı için maç 3-0 hükmen Arpalıspor lehine tescillendi. Bu durumda Arpalıspor'un puanı 9 oluyor attığı gol 15 yediği de 2 olduğundan averajla lider oluyor. Bu yanlışı lütfen düzeltin.