Bayburt İl Özel İdarespor evinde farklı mağlup!

Bayburt İl Özel İdarespor, Elazığ galibiyetiyle başladığı ligin 3. haftasında ikinci yenilgisini de aldı.

Bayburt İl Özel İdarespor evinde farklı mağlup!
Bayburt Postası - Ligin güçlü ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’u evinde ağırlayan Bayburt İl Özel İdarespor karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Saat 15.30’da Gençosman Stadyumu’nda başlayan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda atak bir futbol sergiledi. Golcü oyuncu Tayyip’in yokluğunda forvette görev yapan Furkan Tütüncü 20. Dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tütüncü’nün vuruşunu kaleci çıkardı.

26 . dakikada Kırşehir atağında ise Ahmet Karadayı ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleci Alişan Şeker atak davranarak rakip oyuncunun ayaklarından topu aldı.

Dakika 31’de Kırşehir Belediyespor'u öne geçiren gol geldi. Sağdan gelen ortaya ceza sahasında sert bir vuruş yapan Emrah Dağ topu filelerle buluşturdu. 0-1

Tayyip’in yokluğunda forvette görev yapan Furkan Tütüncü maçın ilk yarısında 3 net pozisyondan yararlanamazken, kalecimiz Alişan Şeker de 2 net pozisyonda kalesini gole kapattı. İlk yarı 1-0 Kırşehir Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında ise temsilcimiz oyundan kopuk bir görüntü çizdi. Kırşehir Belediyespor 60. dakikada İsmail Özkan’la ikinci golünü, 64’de ceza sahası dışından Emrah Dağ’ın attığı golle üçüncü golünü buldu.

Taraftarlardan ‘Şeref Yazoğlu’ tezahüratı

Temsilcimizin 3-0 mağlubiyetiyle sonuçlanan maçın ardından taraftarlar iş adamı ‘Şeref Yazoğlu’ tezahüratlarında bulundu. Hafta içi görevinden ayrılma yönünde açıklamalar yapan Başkan Muhammet Karaoğlu’yla ilgili kulüpten henüz bir resmi açıklama yapılmazken, taraftarların ‘Başkan Şeref Yazoğlu’ tezahüratları da kulüpteki belirsizliğin ardından taraftarın gönlündeki ismi açıklaması olarak değerlendirildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdal 5 yıl önce

Takımın ne güzel başkanı vardı onuda harcadılar

Avatar
Mahmut Güneş 5 yıl önce

Eski valimiz görevi Muhammet Karaoğluna vermişti. Kendiside 1 hafta önce yapamayacağını bildirdi. Acele yeni valimiz bu işi başkasına tevdi etmeli.

Avatar
Muzaffer.gurbetdeki.keleverekĺi 5 yıl önce

Bu yönetim dâha nice başkanlar harcayacak
Çünkü onların derdi bayburt sipordeyil
Bayburt ispir ayağıyla siyasette
Biryerlere gelmek istanbul da gelemediler
Bayburta elatilar bunlar bır ekip
Dernek başkanlarını bile bunlar ayarlar
Sanki bayburta yönetecek kimse kalmamış
Ancak onlar bayburt siporuyonetenez
Bayburt siporun yine bayburtun esnaflari
Ve yöneticileri kurtarır bu boyle biline