Bayburt İl Özel İdare’de yeniden Bülent Demirkanlı dönemi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bayburt İl Özel İdarespor hoca değişikliğine gitti.

Bayburt İl Özel İdare’de yeniden Bülent Demirkanlı dönemi
Bayburt Postası - Lig başında anlaşmaya varılan ve geride kalan 4 hafta sonunda 1 galibiyet ve 3 yenilgiye imza atan Bayburt İl Özel İdare Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yollar ayrıldı. Kızıltan’ın yerine tanıdık isim Bülent Demirkanlı getirildi.

Demirkanlı, 2018-2019 futbol sezonuna Bayburt İl Özel İdraespor’la başlamış, ligin ilk 12 haftasında görev yaptığı süre boyunca takım namağlup ünvanını korumuştu. Demirkanlı, takımda bazı futbolcu ve yöneticilerle anlaşmazlığa düştüğü için ayrılık kararı almıştı.

Yeniden takımın başına getirilen Bülent Demirkanlı’nın yardımcı antrenörlerinin 26 Eylül 2019 Perşembe günü Akhisarspor’la oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı için Manisa'da olduğu öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat 4 yıl önce

Komiksiniz yaa cocuk oyuncagina dondu bu is.. sanirim hala anlamadiniz hoca degisiyo bisey degismiyosa, yonetimi degiseceksin, acik ve net..

Avatar
Bayburtlu 69 4 yıl önce

İyice oyuncak oldu takım bu sene düşer kümeye

Avatar
Hakan 4 yıl önce

Hayirlisi olur insaAllah bulent hocayi yeniden bayburt sporda gormekten mutluyuz