Bayburt İl Özel İdare, yine berabere

Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor ligin 5. Haftasını da bir puanla geçti.

Bayburt İl Özel İdare, yine berabere
Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor ligin 5. Haftasını da bir puanla geçti. Ligin güçlü ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor’u ağırlayan Bayburt İl Özel İdare ilk golü atıp öne geçtiği maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Liderlik şansını tepen Bayburt İl Özel İdare ligde 9 puanda kaldı.

Gençosman Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan maçta az sayıda gol poziyonu yaşandı. İlk yarının en etkili poziyonunda Serdar Eyilik ceza sahasının dışında sol taraftan serbest vuruş kullandı. 42. dakikada yaşanan pozisyonda Serdar’ın içeri doldurduğu topa iki oyuncu birden dokunamadı. Top direğin dibinden dışarı çıktı.

Maçın ikinci yarısında 50. dakikada Ali Kemal’in vuruşunu kaleci çıkardı. Pozisyonun devamında Serdar’ın attığı korner atışında topa iyi yükselen Feyyaz Aydil düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu.

Rakip takım beraberlik golü aradığı geride kalan dakikalarda biraz daha baskısını artırdı. 64. dakikada Emre Turan takımına beraberliği getiren golü attı. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında her iki takımda vasat bir futbol sergilerken karşılaşma 1-1 sona erdi. Maç sonunda bazı taraftarlar oynanan futbola tepki gösterdi.

Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor, 6. hafta karşılaşmasında 7 Ekim’de Erzincanspor’un konuğu olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 5 yıl önce

nasıl bir anlayışla top oynuyorlar iki haftadır öne geçiyor galibiyeti koruyamıyor hoca önce savunma güvenliği nasıl olur önu öğretmeli bu takımla işimiz zor bundan sonra düşüş başlar kümede kalalım yeter