Bayburt İl Özel İdare 'Bülent Demirkanlı' ile anlaştı

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü, teknik direktör Bülent Demirkanlı ile anlaştı.

Bayburt İl Özel İdare 'Bülent Demirkanlı' ile anlaştı
Bayburt Postası - Kulüp başkanı İsmail Özbek, Bayburt İl Özel İdarespor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde yaptığı açıklamada, Bülent Demirkanlı ve ekibine takımı 2018-2019 Futbol Sezonu Spor Toto 3. Lig'de en iyi şekilde yöneteceklerine inandıkları için emanet ettiklerini söyledi.

Özbek, Demirkanlı ve ekibinin takımı Spor Toto 3. Lig'den bir üst lige taşıyabilecek durumda olduğunu belirterek, "Bayburt İl Özel İdarespor Kulübü olarak hem ligimizi tanıyan ve başarıları bilinen Bülent Demirkanlı ve ekibine inandığımız için tercihimizi bu yönde kullandık" dedi.

2017 – 2018 Futbol Sezonunda Büyükçekmece Tepecik Spor Teknik direktörlüğünü yapan ve Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor ile sözleşme imzalayan Trabzonlu Bülent Demirkanlı ise “yuvaya döndüğünü” dile getirerek,
"1997-1999 tarihleri arası Bayburtspor'da Teknik Direktörlük yapmıştım, şimdi ise hedefi olan, beklentileri yüksek olan kulübümüze geldik. Bu bayrak şimdilik bizde, yarın bir başkasında olacaktır. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmektir. Bizleri bu göreve layık gören başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Takımımızı en kısa sürede gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak 28 Temmuz gibi de futbolcularımızla birlikte topbaşı yapacağız"  ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seko69 6 yıl önce

hocanın 97 deki sportif başarısını da yazar mısınız?. yanlış anlaşımasın sadece merak ediyorum. veya hocanın kariyerini de yazın..

Avatar
metin 6 yıl önce

97 ile 99 arası iki yıl bayburt ta kalmış diğer kulüplerde 1 yılı geçmemeiş bazılarında istifa etmiş vs başarısı hakkında bilgimiz yok tutabilirse 3 ligde tutar yoksa yeniden bal ligi görünüyor yeni seçilen vekilimizden sahip çıkmasını bayburt grubu ikna etmesini beklerdik ama nafile önceki vekilliği devam edecek gibi neyse hayırlı olsun

Avatar
Şafak Güngör 6 yıl önce

5. Haftayı görmezzz...