Bayburt İl Özel İdare, 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı

Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor, bu yıl geç başladığı sezon hazırlıklarında transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bayburt İl Özel İdare, 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı
Bayburt Postası - Uzun süren yönetim arayışının ardından Bayburtlu işadamı İsmail Ersoy Özbek başkanlığında oluşturulan yeni yönetim geçtiğimiz hafta içerisinde 10'un üzerinde oyuncuyla anlaşmış ve Teknik Direktör Bülent Demirkanlı ile sahaya inmişti.

Bayburt İl Özel İdare'de transfer çalışması 4 oyuncuyla devam etti. Geçtiğimiz sezon başında oynadığı futbolla beğeni alan ve sonrasında takımdan kesilen Bayburtlu Selçuk Hakalmaz yeniden 2 yılllığına sözleşme imzaladı.  

Transfer komitesi ayrıca Pendikspor'dan Erol Yükseker ile 2 yıllık, Elaziz Belediyespor'dan Volkan Çekiç ile 2 yıllık, Boluspor'dan Ozan Karabacak ile kiralık ve Silivrispordan Yusuf Onur Arıkan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni transferlerin takıma hayırlı olması temennisinde bulunan kulüp başkanı İsmail Ersoy Özbek, takımın yeni sezona hazır olduğunu ihtiyaçlar doğrultusunda transferlerin süreceğini kaydetti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.