Bayburt İl Özel İdare, 11 günlük kamp için Erzurum'a uğurlandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor takımı Teknik Ekip ve Sporcuları, 9-20 Ağustos tarihleri arası 11 gün sürecek Yüksek İrtifa kampı için yola çıktı.

Bayburt İl Özel İdare, 11 günlük kamp için Erzurum'a uğurlandı
Bayburt Postası - TFF 3. Lig'de mücadele eden Bayburt İl Özel İdare, kendi tesislerinde 28 Temmuz'dan beri devam eden 1 Etap kampını bitirerek, 9-20 Ağustos tarihleri arası 11 gün sürecek Yüksek İrtifa kampı için Erzurum'a hareket etti.

Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı İsmail Özbek, "Takımımızın 1 Etap kampını kendi tesislerimizde bitirerek takımımızı Yüksek İrtifa Kampında daha iyi hazırlamak, hazırlık maçları ile takımımızın eksik olan mevkilerini görmek ve teknik ekibimizin raporları doğrultusunda ihtiyacı olan mevkilere transfer çalışmalarını da devam ettirmek adına 2. Etap kamp çalışmamız için Erzurum’a gidiyoruz.
11 Gün sürecek 2 Etap kampımızla lige hazır bir takım haline gelerek taraftarlarımızın beklediği Bayburtspor hüviyetinde maçlarımıza başlayacağız” dedi.

Öte yandan 2 Eylül'de ilk maçını Gençosman Stadyumu'nda Trabzon 1461 takımı ile yapacak olan Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor, 9 Eylül'de ise Ordu deplasmanına konuk olacak. Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor'un ikinci hafta rakibi BAL Ligi'nde şampiyon olarak profesyonel lige bu yıl yükselen Fatsa Belediyespor olacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.