Bayburt Gup, lig ikinciliğini garantiledi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligin 33. haftasında averajla gerisinde olduğu Kemerspor'la karşılaştı.

Bayburt Gup, lig ikinciliğini garantiledi
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligin 33. haftasında averajla gerisinde olduğu Kemerspor'la karşılaştı. Maça iyi başlayan Bayburt Grup, ilk 8 dakika bulduğu gollerle durumu 3-0'a getirdi. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Bayburt Grup, bitime 1 hafta kala lig ikinciliğini garantileyerek play-off mücadelesi vermeye hak kazandı. 

Saat 15.30'da Davut Çelik'in yönetimiyle Gençosman Stadyumu'nda başlayan maçta ilk gol 2. dakikada geldi. Coşkun Yılmaz'ın klas golüyle 1-0 öne geçen Bayburt Grup, 5. dakikada Güney Tutcuoğlu ile ikinci golü ve 8. dakikada Hacı Şükrü Çiçek'in kafa ile attığı golle durumu 3-0'a getirdi. Kemerspor'un tek golünü ise 69. dakikada Sevcan Bıyıklı attı. 

3-1 biten maçın ardından 59 puanla lig ikinciliğini garantileyen Bayburt Grup, play-off mücadelesi vermeye hak kazandı. Bayburt Grup'un rakibi önümüzdeki hafta oynanacak maçların ardından ligi beşinci bitiecek  olan takım olacak.

Bayburt Grup, ligin son maçında Orhangazi Belediyespor'un konuğu olacak.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 6 yıl önce

4 yıl ekmeğini yediğim sularını içtiğim ve 2017 yaz ında üzülerek ayrildigim bir İzmirli olarak Bayburt Uma Bayburt sporuma her daim başarılar diliyorum