Bayburt Grup, Yunus Emre Yalçın'la anlaştı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, yılın transferini yaptı.

Bayburt Grup, Yunus Emre Yalçın'la anlaştı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, yılın transferini yaptı. Sezona 2. lig hedefi ile başlayan Bayburt Grup, Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'dan oyuncu transfer etti. Geçen sezonki kadronun iskeletini koruyan ve sezona nokta transferler yaparak başlayan Bayburt Grup, Torku Konyaspor'un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Yalçın'ı 1 yıllığına kiraladı.

2013 yılında Torku Konyaspor'da profesyonel olan ve geçtiğimiz yıl Konya Anadolu Selçukspor'da kiralık oynayan Yunus Emre Yalçın, 23 maçta 2 gol attı.  

Bayburt Grup yöneticisi Yıldıray Kılıç'ın İstanbul'da ön anlaşmayı yaptığı genç oyuncu Yunus Emre Yalçın, yarın itibariyle takımla birlikte çalışmalara başlayacak. 

Erzurum'da 8 günlük kamp

Öte yandan çalışmalarını bir süredir Bayburt'ta sürdüren Bayburt Grup, bugün itibariyle Erzurum'da kamp yapacak. Erzurum'da kamp yapan Azerbaycan takımı ile bugün saat 17.30'da bir hazırlık maçı yapacak olan Bayburt Grup, 9 Ağustos'a kadar çalışmalarını Erzurum Palandöken'de sürdürecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.