Bayburt Grup yönetiminden sürpriz karar!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sürpriz bir karar alarak Teknik Direktör Bülent Topzuoğlu ile devam etmeme kararı aldı...

Bayburt Grup yönetiminden sürpriz karar!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sürpriz bir karar alarak Teknik Direktör Bülent Topzuoğlu ile devam etmeme kararı aldı. Kararı Topuzoğlu'na telefonla bildiren yönetim, yeni dönemde ise yoluna Trabzonlu teknik adam İlker Erdem ile devam edecek.

İlker Erdem, geçtiğimiz sezon 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor'u çalıştırıyordu. Payasspor ile ligi 14. sırada bitiren Erdem, teknik adamlık kariyerine 2007 yılında başladı. Daha önce 1461 Trabzon, A.Sebatspor , Tepecik Belediyespor, Gümüşhanespor, T.Akçaabat, Ofspor, Araklıspor, Tepecikspor, T.Akçaabat, A. Selçukspor, Ümraniyespor ve Payasspor'u çalıştıran 43 yaşındaki teknik adam, yeni sezonda Bayburt Grup'un başarısı için ter dökecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtspor 8 yıl önce

Acilen siyaseti futboldan çekip yerini halk takımı alması lazım ismini bayburt spor olması lazım bunların ne yapmak istediyini anlamakta zorluk çekihorum

Avatar
Av 8 yıl önce

1.Amblem değişecek. Hilal li, kaleli güzel bir amblem yapılacak. 2. Stat elden geçirilecek. Kale arkalari tribünler duzenlenecek. Boyasiz alanlar boyanacak. Deplasmana gelen rakip takıma girişten itibaren bir korku salinacak. 3. Kadro ve teknik ekip korunarak yerinde takviyeler yapilacak. 4. Taraftar grupları maçlarda tek bir agizdan bagiracak. 5. Seneye maclar Bayburt belediyesi tarafindan youtube dan verilecek. BUNLARI YAPALIM 2 SENE SONRA PTT 1.LIG

Takımın adı Bayburt grup Gençlikspor olacak. Olmalı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor nedir ya. Olabilirse BAYBURTSPOR olsun. Bayburt Grup 1973 olsun. Adam gibi bir şey yapın.

Avatar
Suat 8 yıl önce

Hayırlı olsun. Bu seneki lig seyrini yazıyorum.
Sezon başı 10 tane Trabzonlu "genç yetenek" transfer edilir.
İlk haftalar takım içinde gruplaşmalar olur.
10. hafta 5 mağlubiyet, 3 galibiyet 2 beraberlikler 15. sırada oluruz.
Yeni hoca getirilir. (Muhtemelen Trabzonlu olmayan biri ya da yine Bülent Topuzoğlu)
Devre arası zar zor edilir.
Trabzonlu genç yetenekler takımdan gönderilir.
Yerine 10 tane daha transfer yapılır.
Falan filan.
Tekrar hayırlı olsun takımımıza.

Avatar
vedat yilmaz 8 yıl önce

sikisinca aman hocam gel dersiniz. Bu dusuncede hala etik bir bayburtlu davranisini bile gosteremiyorsunuz. OLMADI E MAIL GONDERSEYDINIZ.

Avatar
bayburtlu 8 yıl önce

bu saçmalığa bi son vermesini yönetimden bekliyorum