Bayburt Grup, yine berabere

Bayburt Grup, 14. Hafta karşılaşmasından da beraberlikle ayrıldı.

Bayburt Grup, yine berabere
Bayburt Postası - Bayburt Grup, 14. Hafta karşılaşmasından da beraberlikle ayrıldı. Sezon başı mutlak şampiyonluk hedeflemesine rağmen bugüne kadar hedef doğrultusunda futbol sergilemeyen Bayburt Grup, evinde ağırladığı Kozanspor’la da 0-0 berabere kaldı. Ligde 14. sırada yer alan Kozan karşısında hiç bir varlık gösteremeyen Bayburt Grup, aldığı beraberlikte ligdeki beraberlik sayısını 7’ye yükseltti.

İlk yarı Kozan oynadı

Yalçın Taşkınfurat’ın yönetimiyle saat 13.00’te Gençosman Stadyumu’nda başlayan maçın ilk yarısında üstün olan taraf Kozan Belediyespoır oldu. Temsilcimizin hiç bir varlık gösteremediği, tek bir pozisyona dahi giremediği ilk 45. dakikada Kozan Belediyespor girdiği 3 gol poziyonundan sonuç alamadı.

90 dakikada 4 pozisyon!

Maçın ikinci yarısına biraz daha istekli başlayan Bayburt Grup’ta, 49. dakikada Oltan’ın kafa vuruşu üstten dışarı çıkarken, 54 ve 61. dakikalarda ise Tuncay Öndel pozisyonlardan yararlanamadı.

Temsilcimizin en bariz gole yaklaştığı pozisyon ise 68. dakikada yaşandı. Ceza sahası dışından Yücel Yıldırım’ın vuruşu kaleciden döndü. Dönen topa kafa ile vuran Oltan boş kale yerine topu dışarı attı. Sadece 4 gol poziyonuna giren Bayburt Grup, geride kalan dakikalarda atak dahi yapamadı. Maç 0-0 beraberlikle sona erdi. 

Ligde 14. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Kozan Belediyespor: 0-0
Kocaelispor - Kızılcabölükspor: 0-1
Kartalspor - Çorum Belediyespor: 0-2
Kütahyaspor - Beylerbeyispor: 3-3
Karacabey Birlikspor - Sancaktepe Belediyespor: 1-6
Erzin Belediyespor - Tekirdağspor: 3-0
Van BBSK - Gölcükspor: 1-1
Cizre Spor - Ankara Demirspor: 1-1
Manavgatspor - 24 Erzincanspor: 1-1


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.