Bayburt Grup, yeni transferlerini tanıttı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2'si yeni transfer olmak üzere 12 oyuncuyla 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

Bayburt Grup, yeni transferlerini tanıttı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2'si yeni transfer olmak üzere 12 oyuncuyla 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. 

Sezona teknik direktör Erdal İşkar ve  kaleci antrenörü Kenan Sivrikaya'yla anlaşarak giren Bayburt Grup, Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Çağdaş Topal ile kaleci Taylan Aydoğan'ın yanı sıra, iç transferde Yunus Emre Eserdi, Süleyman Altuntaş, Erçin Ilgaz, Hüseyin Emre Durmuş, Yener Demirci, Talha Karapınar, İbrahim Kongur, Hayri Mert Yomralıoğlu, Hakkı Helvacı ve Orçun Selduman'la 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. 

Tesislerde gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, 12 oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını, 4 oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğünü ve kısa bir zaman içerisinde sonuç alınacağını belirtti. 

Yeni transferler Çağdaş Topal ve kaleci Taylan Aydoğan'ın takıma çok şey katacağına inandığını söyleyen Şentürk, yeni sezonda play-off hedeflediklerini ve oyuncuların bunu başaracak kapasitede olduğunu kaydetti. 

Başkan Şentürk, transferlerin kulübe ve tüm Bayburt'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, kulübe bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.   

İmza törenine Başkan Hikmet Şentürk'ün yanı sıra, 24. Dönem Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, As Başkan Hakan Kobal ve Pendikspor Kulübü Başkanı Yunus Bayram katıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut An 9 yıl önce

Bilmiyorum aralarında Bayburt çocuğu varmı? Bayburt'luya, parayı kem verirse versin rağbet olmaz, şans tanınmaz iyi oynasa da bu böyledir, istisnalar hariç % 3-5.kişi haricinde. Bu niye böyledir bilinmez Bayburt daha evvel 3. ligde oynarken aynı şeyleri yaşadık. Elin adamına transfer parası verilir cebi doldurulur, Bayburt'lu topçuya gelince elleri cebe gitmez fedakarlık istenir. Sayın Şentürk, bazen kendi futbolcu çocuğumuza sahip çıkalım. Suyu gider kumu kalır. Ne kadar insan zengin olursa olsun zenginlik bir yere kadardır. "Dua" insana öldükten sonrada çok gerekir.Bayburt'lu seni ve Bayburt grup'u unutmaz, eller unutur.