Bayburt Grup yeni sezon hazırlıklarına başladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına başladı.

Bayburt Grup yeni sezon hazırlıklarına başladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına başladı.

Bayburt Grup, yeni teknik direktörü Erdal İşkar yönetiminde Gençosman Stadı'nda yeni sezon öncesi ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Daha önce açıklandığı gibi, takımda kalan 9 isimle sezona merhaba diyen Bayburt Grup, yeni yapılacak transferleri bekliyor. 

Çalıştırdığı takımlarda fizik gücüne önem veren, koşmayana forma vermeyen, mücadele gücü üst düzey takımlar oluşturmakla tanınan Erdal İşkar, AmatörLig.Net'ten Engin Akın'a verdiği röportajda; "Bayburt taraftarının kendisini heyecanlandırdığını" söyledi.  

İşkar, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yöneticileri ile yaptığı görüşmelerde hedefleri olan bir camia olduklarını hissettiğini söyledi. Özellikle taraftardan etkilendiğini açıklayan genç teknik adam, şunları kaydetti:

"Bayburt'un şehir olarak çok küçük bir şehir olmasına rağmen taraftar olarak bir çok şehir kulübünden daha fazla taraftarı olduğunu biliyorum. Deplasmanlarda bile tribünlerde yerlerini alan gerek Bayburt'tan gelen gerekse gurbetteki taraftarlar her zaman dikkatimi çekmişti. Taraftarın ilgili olması benim için önemli bir etken oldu. Koyulan hedef doğrultusunda çalışmalarımıza hemen başladık. Önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarına başlayacağız. Aklımızda olan bazı isimler var. Transferde problem yaşayacağımızı sanmıyorum. Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile birlikte Bayburt'u şampiyon yapmak için elimizden geleni yapacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.