Bayburt Grup'un yeni transferi Tarsus'tan

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Tarsus İdman Yurduspor'dan Sinan Ayar'ı renklerine bağladı.

Bayburt Grup'un yeni transferi Tarsus'tan
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Tarsus İdman Yurduspor'dan Sinan Ayar'ı renklerine bağladı. TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurduspor'dan transfer edilen Sinan Ayar hücum bölgesinde her iki kanatta da oynayabiliyor. 

Başkan Hikmet Şentürk, kulüp tesilerinde gerçekleşen imza töreninde, "Teknik sorumlumuzun listesinde olan, sağ ve sol kanatta da oynayabilen Sinan Ayar ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Hedefi olan bir takım olmamız için gereken her mevkiye transferlerimiz devam edecek. Yeni transferimiz takımımıza hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt GrupSinan Ayar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taraftar 8 yıl önce

Her Sene Yaz Boz Sanki Bu Takım Değişiyor,Play Off Oynamış Takım İskeletini Bozuyoruz Nerede Gereksiz ve Boş İşe Yaramaz Transferler Varsa Yapmaya Devam Ediyorlar.Bayburtspor Sanki Deneme Tahtası Olmuş Nerede Dipte Köşede Kalmış Kimsenin Beğenmediği Kovalamak İçin Can Attığı Oyuncular ve Teknik Kadro Varsa Onları Transfer Ediyoruz.Kısacası Bu Mantıkla Bu Anlayışla;
BAYBURTSPOR ANCAK KÜMEYE GİDER,HER SENE BÖYLE MİLLETİ VEREM EDİYORLAR AYIP AYIP PARANIZ VAR DİYEMİ MİLLETLE DALGA GEÇİYORSUNUZ