Bayburt Grup'un yeni transferi Düzcespor'dan

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor orta sahaya takviye yaptı.

Bayburt Grup'un yeni transferi Düzcespor'dan
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor orta sahaya takviye yaptı. Devre arasında 5 oyuncuyla anlaşan Bayburt Grup, Düzcespor'dan forvet arkası oynayan Murat Akgül'ü de renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde bir açıklama yapan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, "Devre arasında 5 yeni oyuncu takviye yapmıştık, şimdi ise Düzcespor’dan forvet arkası mevkisinde oynayan ve 10 golü bulunan Murat Akgül ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık" dedi.

Şentürk, sezon başında play-of hedefine ulaşmak için takımı güçlendirdiklerini kaydederek, Murat Akgül'ün camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öte yandan 3. Lig 1. Grup ekibi Düzcespor'dan alınan Murat Akgül, 2011 yılında Gençlerbirliği ile başladığı profesyopnel futbol hayatında Yalovapor, Keçiörenspor, Anadolu Üsküdar, Darıcaspor, İstanbulspor, Çorum Belediyespor, BB Erzurumspor, Sivas Belediyespor ve Düzcespor forması giydi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.