Bayburt Grup, Tunceli deplasmanında

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Spor Toto 3. Lig’in 22. haftasında Dersimspor’a konuk oldu.

Bayburt Grup, Tunceli deplasmanında
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Spor Toto 3. Lig’in 22. haftasında Dersimspor’a konuk oldu. Temsilcimiz, mutlak 3 puan beklediği maçın hemen başında bulduğu golle 1-0 öne geçti. 

Saat 13.00'da Tunceli Atatürk Stadı'nda Hakan Köse, Suha Adıyaman, Ali Murat Kaya yönetimiyle başlayan maçta temsilcimizi öne geçiren gol, 6. dakikada Ali Koçak’tan geldi. Bir pozisyon sonrası ceza sahasına yakın bir yerde serbest vuruş kazanan temsilcimizde topun başına Ali Koçak geldi ve kaleciyi çaresiz bırakan enfes bir vuruşla takımını öne geçirdi.

Maçın 64. dakikasında Dersimspor 10 kişi kaldı. Defans oyuncusu Erhan Gözetlik 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 



Tuncelili taraftar saldırdı


85. dakikada Oltan Karakullukçu'nun yerine oyuna giren genç golcü Hayri Mert Yomralıoğlu takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Kontra ataktan aldığı topla ceza sahasına giren Hayri Mert düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Hayri Mert Yomralıoğlu gol sevinci yaşadığı anlarda saha kenarından oyun içine giren bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Karşılaşma temsilcimizin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ligde deplasmanlarda en çok puan toplayan takımlardan biri olan Bayburt Grup, kritik deplasmanda yine üç puanın sahibi olurken, bu sezon evinde hiç kaybetmeyen Dersimspor da ilk mağlubiyetini aldı.

Şehit Ömür Erbay'a saygı

Temsilcimiz galip geldiği maçın ardından asker selamı ile Ömür Erbay'ı hatırlattı. Soyunma odasındaki tahtaya 'Polis Özel Harekat (PÖH) Şehit Ömür Erbay' yazan futbolcularımız asker selamı ile şehidini unutmadı.

Galibiyeti, kendisine saldıran taraftara armağan etti

Maçın 85. dakikasında Oltan Karakaullukçu'nun yerine oyuna giren genç golcü Hayri Mert Yomralıoğlu ise Facebook hesabından anlamlı bir mesaj yayınladı. 

90. dakikada kaydettiği golün ardından kendisine saldırıda bulunan kişiyi de unutmayan Yomralıoğlu, "Galibiyeti tüm Bayburtlulara, golü de bana kafa atan Dersimspor'un o zavallı taraftarına armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan maçın devre arasında Bayburt Grup oyuncuları, soyunma odasına girmekte zorlandı. Yoğun bir tepki gösteren Tunceli taraftarları arasında bir gurubun sportmenliğe aykırı bir şekilde sataşmada bulunması dikkat çekti.

Ligin 22. haftasında alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Çatalcaspor - Bergama Belediyespor: 3-0
Sandıklıspor - Van BBSK: 0-1
Tavşanlı Linyitspor - Çorum Belediyespor: 0-1
Beylerbeyispor - Niğde Belediyespor: 0-1
Çine Madranspor - Batman Petrolspor: 1-3
Manavgatspor - 24 Erzincanspor: 2-3
Dersimspor - Bayburt Grup Özel İdare: 0-2
Körfez İskenderunspor - Gölcükspor: 1-0
Dardanelspor - Kastamonuspor 1966: 1-2  

Anahtar Kelimeler:
Bayburt GrupDersim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aa 8 yıl önce

Iyi guzel yenmisiz de bi noktayi vurgulamak istiyorum. Mackolik de maci takip ederken birinin Yezide hakaret ettiğini gördüm. Yezide hakaret,lanet itikadi bir mevzudur ve caiz degildir. Yezid Sahabe i Kiramdandir. Bir insan ne kadar ibadet yaparsa yapsin Sahabenin en alt derecesindekine bile erisemez. Arasindaki ihtilaflara biz yorum yapamayiz ,cunku onlar ictihadlariyla amel etmislerdir. Tertemiz itikadimizi bozmak istiyorlar kanma TURKİYE

Avatar
ben 8 yıl önce

yazdığımız şeyleri araştırıp yazalım hassas konular itikadi konular ayrıca yezid sahabe değil doğumu 647