Bayburt Grup, tek golle geçti

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 20. hafta karşılaşmasından 3 puanla ayrıldı.

Bayburt Grup, tek golle geçti
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 20. hafta karşılaşmasından 3 puanla ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Düzce’yi evinde deviren Bayburt Grup, Gençosman Stadyumu’nda ağırladığı Çanakkale Dardanelspor’u son dakikalarda bulduğu golle geçti. Galibiyeti getiren golü Hacı Şükrü Çiçek kaydetti.

Saat 13.30’da Demokrat Özgür Güneş’in yönetimiyle oynanan maçta Bayburt Grup’un yeni transferleri de forma giydi. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Hacı Şükrü Çiçek golü kaydeden isim oldu. 88. dakikada Ali Kemal Yükseker’in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Hacı Şükrü Çiçek kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu. Golün ardından Nazif Şener’le yakalanan iki ayrı poziyonun birinde top direkten dönerken, diğerinde ise kaleci başarılı oldu. Bayburt Grup, aldığı galibiyetle puanını 34’e yükselterek ligde 4. sıraya yükseldi. Temsilcimiz 21. haftada düşme hattındaki Yeni Altındağspor’un konuğu olacak.



Türkoğlu: “Çıkacağız, başka yolu yok!”

Öte yandan maçla ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu, galibiyetin önemli olduğunu belirterek, yeni transferlerin takıma güç kattığını, tek hedeflerinin bu ligden çıkmak olduğunu kaydetti. Türkoğlu, "Bize inanan güçlü bir yönetimimiz var, güçlü bir taraftarımız var. Bize inananlara karşı mahçup olmayacağız. Bu ligden çıkacağız, başka yolu yok" dedi. 



20. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle oluştu:

Bayburt Grup Özel İdare - Çanakkale Dardanel: 1-0
Batman Petrolspor - Kemerspor 2003: 0-1
Bayrampaşa - 12 Bingölspor: 3-1
Kozan Belediyespor - Erzin Belediyespor: 3-1
Bergama Belediyespor - Düzcespor: 0-2
Erbaaspor - Ofspor: 1-3
Manisa BBSK - Orhangazi Belediyespor: 3-0
Çatalcaspor - Yomraspor: 0-1
Halide Edip Adıvar SK - Yeni Altındağ Bld.: 2-2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu Salih 6 yıl önce

Bayburt sporumuzun başarılarının devamını diliyor, ülke futbolunun eksikliği olan alt yapıdan futbolcu yetiştirme konusuna önem verilmeli diye düşünüyorum.
Ayrıca dikkatimden kaçmış olabilir, yeni yapılacak tribünler dört bir etrafı kapalı mı olacak, eğer olmayacak ise yetkililerin yapım aşamasında bu konuya eğilim gösterip Bayburt un hem tribün seyirci kapasitesinin hem de, dört bir tarafının üstten kapatılması hususunu yetkililerle görüşüp Bayburt a kazandırmalarını temenni ediyorum.