Bayburt Grup'tan stoper transferi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor stoper transfer etti.

Bayburt Grup'tan stoper transferi
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor stoper transfer etti. TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor'dan Aykut Topal ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Bayburt Grup Özel İdare yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Bayburt Eski Milletvekili Bünyamin Özbek ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve kulüp yönetim kurulu üyesi Cengiz Karakaşoğlu ile kulüp menejeri Şükrü Köksal katıldığı imza treöninde konuşan Hikmet Şentürk, şunları söyledi:

"Kolej takımı havasında bir takım kuracağımızı belirtmiş, anlaştığımız futbolcular ile imzaları atmış ve transferlerimize devam edeceğimizi belirtmiştik. Bugün 2015-2016 Futbol Sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve sezon sonunda ligi 3. bitirip play-off oynayan Tuzlaspor'un başarılı stoperi Aykut Topal ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Hedefi olan bir takım olmamız için transferlerimiz devam edecek. Yeni transferimiz takımımıza hayırlı olsun” dedi. 

31 maçta oynadı

Geçtiğimiz yılın flaş takımlarından Tuzlaspor'dan transfer edilen Aykut Topal, performansıyla dikkat çekti. 2015-2016 sezonunda kupada ve ligde başarılı bir sezon geçiren takımının en istikrarlı isimlerinden biri olan Aykut, 31 maçta oynarken, 28 maçta ilk 11'de çıkmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aa 8 yıl önce

1.Amblem değişecek. Hilal li, kaleli güzel bir amblem yapılacak. 2. Stat elden geçirilecek. Kale arkalari tribünler duzenlenecek. Boyasiz alanlar boyanacak. Deplasmana gelen rakip takıma girişten itibaren bir korku salinacak. 3. Kadro ve teknik ekip korunarak yerinde takviyeler yapilacak. 4. Taraftar grupları maçlarda tek bir agizdan bagiracak. 5. Seneye maclar Bayburt belediyesi tarafindan youtube dan verilecek. BUNLARI YAPALIM 2 SENE SONRA PTT 1.LIG Takımın adı Bayburt grup Gençlikspor olacak. Olmalı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor nedir ya. Olabilirse BAYBURTSPOR olsun. Bayburt Grup 1973 olsun. Adam gibi bir şey yapın.

Avatar
Taraftar 8 yıl önce

Bayburt'ta Meşhur Bir Ata Sözü Derki,Boyun Uzun Yakışırsın Alaya Bayburt Group Sen Bu Kafayla.Gidersin 2.Lige.Nerde Çer Çöp İşe Yaramaz Varsa Toplayın Bakalım Nereye Kaadar.

Avatar
adam 8 yıl önce

hayret şaşirdim abi ayyaşmi payyaşspormi oradan topçu kalmadimi ilker oradan bayburta iteleyecek adamın kalmadımi

Avatar
bence 8 yıl önce

Hersene aynı seyler play off oynatan teknik yönetim ve oyuncuları gönder ligde son anda kalmış bir takımın hocasını gtirmekte nedir?sonra onun kontejanından oyuncular getiriyorlar tabiki komisyon kazanıyor demekki getirdiği oyuncularadn herneyse bu yönetim ve bu teknik ekiple bu iş olmaz.ilker erdem en fazla 7 hafta bu takımda kalır demedi demeyin getirdiği topçularıda bayburtspora kakalanmıştır geçmiş olsun

Avatar
bayburtli 8 yıl önce

abiler bayburtsporadan bişey olamz bu sene herkes işine baksın kimsenin çoluk çocuğuda o stadda boşuan bu insanlar için kendni paralamasın, yazık günah insanlara bu sezon bayburt group yönetimi yeni geçdikleri sistem olan managerler ve ilker erdemle beraber izlesinler ve egolaarını tatmin edsinler

Avatar
kartal 1 8 yıl önce

Arkadaşlar hocayı tanımadan futbolcuları tanımadan yorum yapıyoruz. Hoca 2.lig ve 3.ligde başarılı olmuş futbolcularda takımlarında iyi oyuncular karamsar olmayın.