Bayburt Grup'tan seriye devam

Bayburt Grup, galibiyet serisini Afyon deplasmanında sürdürdü.

Bayburt Grup'tan seriye devam
Bayburt Postası - Bayburt Grup, galibiyet serisini Afyon deplasmanında sürdürdü. Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 26. hafta maçları tamamlandı. Ligde son sırada bulunan Sandıklıspor'un konuğu olan Bayburt Grup, maçtan 3 puanla ayrılarak peş peşe 6. maçını da kayıpsız geçti. 22. dakikada Murathan Buruş'un kaydettiği golle maçtan 3 puanla ayrılan temsilcimiz 42 puana yükseldiği 26. hafta sonunda ligde 3. sıraya yükseldi. 

Sandıklı İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayan maçı Sefa Duran, Asker Açıkgöz, M.Murat Emre üçlüsü yönetti.

Ligden düşmemek için mücadele eden Sandıklı karşısında maça iyi başlayan Bayburt Grup, 22. dakikada öne geçtiği golü buldu. Devre arasında transfer edilen ve takıma çok şeyler katan  Murathan Buruş, 22. dakikada attığı golle temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına temsilcimiz şanssız başladı. 52. dakikada Yener Demirci ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Bayburt Grup, daha temkinli oynamak zorunda kaldığı maçta skoru korudu. Maçın 90. dakikasında Sandıklıspor'dan Hakan Bahran ikinci sarı karttan oyuncu dışı kaldı. 26. haftayı da kayıpsız geçerek galibiyet serisini sürdüren Bayburt Grup, 42 puanla ligde üçüncü sıraya çıktı.



26. hafta sürpriz sonuçlara sahne oldu. Bayburt Grup'un 3 puanla kapattığı 26. haftada zirve takımları puan kaybetti. Lider Kastamonuspor'un 3-1 mağlup olduğu haftada Niğde Belediyespor, Çorum Belediyespor, Dardanelspor, Beylerbeyispor, Erzincanspor ve Bergama Belediyespor da puan kaybetti. 
 
26. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Sandıklıspor - Bayburt Grup Özel İdare: 0-1
Batman Petrolspor - Kastamonuspor 1966: 3-1
Dersimspor - Beylerbeyispor: 0-0
Bergama Belediyespor - Van BBSK: 1-1
Çatalcaspor - 24 Erzincanspor: 1-1
Çine Madranspor - Çorum Belediyespor: 1-0
Dardanelspor - Gölcükspor: 0-1
Manavgatspor - Darıca Gençlerbirliği: 0-0
Tavşanlı Linyitspor - Niğde Belediyespor: 1-0



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sea 8 yıl önce

MaaşAllah gayet iyi kırmızı kartlara dikkat etmek gerek diyorum

Avatar
hacı ali 8 yıl önce

bülentciğim bal ligindede berabere kaldığı hafta herkes yenilmişti ;)

Avatar
Serhat Kalekahyası 8 yıl önce

Çatalca maçına dikkat,rehavet olmasın.Bu takım Niğde' yi de Kastamonu' yurahat yener. Yeterki bir aksilik olmasın.Çarşamba günü de maçı alırsak ligde normal şartlarda bundan sonraki puan kaybı 10 u geçmez.Aman nazar değmesin.Feneri izlemek bu kadar zevk vermiyor.Teşekkürler Bayburtspor ve özellikle de Hakan KOBAL