Bayburt Grup'tan kaleci transferi

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü, geçen sezon Tire 1922 Spor'un kalesini koruyan Erhan Kırcı ile anlaştı.

Bayburt Grup'tan kaleci transferi
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü, geçen sezon Tire 1922 Spor'un kalesini koruyan Erhan Kırcı ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Erhan Kırcı ile 1 yıllık sözleşme imzalanıldı.

Kulüp genel menajeri Şükrü Köksal, teknik sorumluları İlker Erdem'in listesi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bu sezon bir kolej takımı oluşturma amacıyla kadromuza hedefimizdeki Ahmet Üner'i de katmıştık. Şimdi ise kalemiz emin ellerde. Geçtiğimiz sezon Tire 1922 Spor'u play-offa taşıyan kaleci Erhan Kırcı ile sözleşme imzaladık. Hedefi olan bir takım olmamız için transferlerimiz devam edecek. Yeni transferimiz takımımıza hayırlı olsun."

Anahtar Kelimeler:
Erhan Kırcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Timur Keskin 8 yıl önce

Dört haftada sil baştan yapmamak dileğiyle. Yanlış hocayla çalışıyoruz diyorum. Umudum yanılmak.