Bayburt Grup'tan flaş transfer

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, golcü oyuncu Oltan Karakullukçu'yu renklerine kattı.

Bayburt Grup'tan flaş transfer
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, golcü oyuncu Oltan Karakullukçu'yu renklerine kattı. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'la devre arasında yollarını ayıran Karakullukçu, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'la sözleşme imzalayarak Antalya kampına katıldı.

25 yaşındaki Gümüşhaneli golcü oyuncu, 2008 yılında Gümüşhanespor'da başladığı profesyonel futbol hayatında Boluspor, Sandıklıspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Derincespor ve B.B. Erzurumspor formasını giydi. Son olarak Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor formasını giyen Karakullukçu, sonradan girdiği 3 maçta 3 gol kaydetti. Erzurumspor taraftarlarının da çok sevdiği ve kulüpten ayrılışını sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutuğu Karakullukçu, kafa toplarına hakim olduğu kadar bileklerine de hakim bir oyuncu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakanturan 8 yıl önce

yav bu tugay karatayı görmezmi bu yöneticiler derde derman adam ama bayburtlu ya istemezler