Bayburt Grup'ta hoca değişikliği

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor teknik direktör Sebahattin Tekin ile yollarını ayırdı.

Bayburt Grup'ta hoca değişikliği
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor teknik direktör Sebahattin Tekin ile yollarını ayırdı. Yeni hoca ise tanıdık bir isim. 2014 yılında 5 ay gibi kısa bir süre takımı çalıştıran, Türkiye Kupası’nda aldığı başarılı sonuçlara rağmen ligde aldığı mağlubiyetler sonrası gönderilen Nevzat Türkoğlu.. Türkoğlu, bugün takımla birlikte idmana çıkmaya başladı.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da her yıl alışıla gelen hoca değişikliği bu kez erken oldu. Sezon başında anlaşmaya varılan Sebahattin Tekin 4. hafta karşılaşmasının ardından gönderildi. Ligin en zayıf ekibi Yeni Altındağspor’a Gençosman Stadyumu’nda yenilen Bayburt Grup, maç akşamı yaptığı yönetim kurulu toplantısının ardından Sebahattin Tekin'le yolları ayırdı. Yeni hoca Nevzat Türkoğlu ise dün geldiği Bayburt’ta bugün takımla birlikte ilk idmanına çıktı. 

Türkoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada Bayburt’ta daha önce de görev yaptığını hatırlatarak, “Bayburt bildiğim bir yer, teknik ekimizle, oyuncularımızla ve taraftarımızla birlik olarak başarılı sonuçlar elde edip Bayburt Grup Özel İdare’yi şampiyonluğa taşıyacağız” dedi.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ise, yöneticiler Cengiz Karakaşoğlu, Yaşar Kobal ve Ersoy Özbek’le birlikte ilk idmanı takip etti. Hikmet Şentürk yaptığı açıklamada Sebahattin Tekin'e emeklerinden dolayı teşekkür ederek, yeni hoca Nevzat Türkoğlu ile başarıyı yakalayacaklarına inandığını söyledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan Gönülalan 6 yıl önce

Başkanın roportajindan anlaşılan su ki benden başka kimse (yonetimde) işin ciddiyetinde değil..sormazmilar adama madem öyle niye yoneyim kadrosunda revizyona gidilmiyor,madem destek onursal başkandan niye mecbur kalıyorsunuz diger yöneticilere taraftar gruplarından 10 tane adam alın yonetime maksat sayi formalite değilmi..biraz bekleyip kenetlenip takip etmekte fayda var daha sezonun başı ama yönetim revizyonu şart olmuş anlaşılan bu hep hoca futbolcu revizyonuyla olmaz bu işler..

Avatar
Ekrem üstün 6 yıl önce

Hayret bayburtta hiç kimse doğruyu konuşmuyor son maçta ayvalıkta bal ligine düşmekten kurtulmadık mı hoca kimle başlamıştık kupa fb hayaller her zaman güzeldir

Misafir Avatar
bayburtlu 6 yıl önce @Ekrem üstün

Bir konuya açıklık getirmek gerekiyor sanırım amacım hocayı savunmak değil ayvalık maçından bahsediliyor son maçlarda düşmekten zor kurtulduk diye ozaman takımın başında nevzat hoca değil bahattin güneş vardı nevzat türkoğlu sezonun ilk yarısı bırakmıştı görevi

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet üstündağ 6 yıl önce

Daha evvelki gibi son maçta ayvalıkta düşmekten kurtuldug

Avatar
Ahmet üstündağ 6 yıl önce

Hepiniz bu adamı getirmekle her şeye layıksınız

Avatar
Taraftarımız 6 yıl önce

Hikmet Şentürkü istifaya çağırıyor hoca gidiyor.Takscilik yapan biri takıma hoca getiriyor.Yönetim varmı yokmu bende anlayamadım.