Bayburt Grup, sezona iyi başladı

Bayburt Grup, sezona 3 puanla başladı.

Bayburt Grup, sezona iyi başladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup, sezona 3 puanla başladı. Spor Toto 3. Lig 3. Grup açılış maçında Beylerbeyispor'u evinde ağırlayan Bayburt Grup, iyi oynadığı maçta uzatma dakikasında bulduğu golle sonuca gitti. Maçın en iyilerinden biri olan genç oyuncu Hayri Mert Yomralıoğlu'nun attığı 2 golle maçtan galip ayrılan temsilcimiz lige kendi evinde iyi bir başlangıç yaptı.



Sivas Bölgesi hakemi Yakup Bakır'ın yönettiği maç saat 16.30'da başladı. Gençosman Stadyumu'nda yeni tribünlerin üçte ikisinin ancak dolu olduğu maça iyi başlayan temsilcimiz 4. dakikada Ali Koçak'la yakaladığı gol pozisyonundan yararlanamadı.

12. dakikada  Hayri Mert Yomralıoğlu'nun ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top üt direkte patladı. Maçın iyi isimlerinden biri olan Hayri Mert Yomralıoğlu 38. dakikada girdiği net gol pozisyonunda ise rakip kaleciyi geçemedi.

Temsilcimizin baskılı oynadığı ilk yarının son bölümünde Beylerbeyi golü kontra ataktan buldu. 41. dakikada Güray Gazioğlu Beylerbeyispor'u öne geçiren golü attı. 0-1

Golün ardından başlama vuruşu yapan temsilcimiz 3 pasla ceza sahasına girdi. Ceza sahasında topla buluşan Hayri Mert Yomralıoğlu bu kez affetmedi. Beylerbeyi'nin gol sevincini sürdürdüğü 42. dakikada Hayri Mert Yomralıoğlu'nun düzgün vuruşu ile durum 1-1'e geldi. İlk yarı bu skorlar tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı ilk yarının aksine daha vasat bir futbolla başladı. 70. dakikadan itibaren rakip kalede daha çok görünmeye başlayan temsilcimiz pozisyon üretmekte zorlandı. Maçın son anlarında Fatih Arat ve Hayri Mert'le pozisyonlara giren temsilcimiz aradığı golü uzatma dakikalarında buldu. Ceza sahası içine yapılan ortada topla buluşan Hayri Mert Yomralıoğlu topun gelişine çok sert vurdu ve topu ağrala buluşturdu. Maç temsilcimizin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

1. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle: 

Bayburt Grup Özel İdare - Beylerbeyispor: 2-1
Bergama Belediyespor - Dardanelspor: 0-0
Çine Madranspor - Çatalcaspor: 0-2
Çorum Belediyespor - Dersimspor: 1-2
Kastamonuspor 1966 - Manavgatspor: 2-0
Van BBSK - Tavşanlı Linyitspor: 4-2
Batman Petrolspor - Sandıklıspor: 4-1
24 Erzincanspor - Körfez İskenderunspor: 1-1
Gölcükspor - Darıca Gençlerbirliği: 1-3




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.