Bayburt Grup Serisi'nde 8. perde

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, galibiyet serisini 8'e çıkardı.

Bayburt Grup Serisi'nde 8. perde
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, galibiyet serisini 8'e çıkardı. Ligde müthiş bir çıkış yakalayan ve peş peşe gelen galibiyetlerle 3. sıraya yerleşen Bayburt Grup, en zor deplasmanlarından birini daha kayıpsız geçti. 28. hafta maçında Çine Madranspor'la karşılaşan Bayburt Grup, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

İkinci devre çıkış yapan takımlardan biri olan Çine Madran karşısında goller, son 8 dakikada geldi. Küme düşmeme mücadelesi veren ve her şeyini ortaya koyan rakibi karşısında etkili olan temsilcimizin gollerini Oltan Karakullukçu kaydetti. 

Çine Yüksel Yalova Stadı'nda oynanan maçı Sezer Yalçın, Tuncay Çalıkoğlu, Oğuz Kağan Çalışır yönetti. Saat 13.00'te başlayan maçta her iki devrede rakibe oranla baskılı oynayan Bayburt Grup, aradığı golü 82'de Oltan Karakullukçu ile buldu. Ara pasında buluştuğu topla rakip oyuncuyu geçen Oltan, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciyi avladı. 0-1

Golün ardından baskısını  artıran Bayburt Grup 88'de yine Oltan'la skor 2-0'a taşındı. Ceza sahasına yapılan ortada rakip oyuncular arasında iyi yükselen Oltan kafayla topu filelerle buluşturdu. Maç temislcimizin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

Çevre illerden gelen Bayburtlular takımı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 200 taraftar 90 dakika boyunca tezahüratlarıyla takıma destek sundu. 

En uzun süreli galip gelen takım!


Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sezonun en uzun süreli galibiyet serisine sahip takım oldu. Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig dahil toplam 129 takımın mücadele ettiği profesyonel liglerde en uzun süreli galibiyet serisine ulaşan Bayburt Grup, 8 maçlık üst üste kazanma rekorunu ele geçirdi.

Bu müthiş seriyi devam ettirmek isteyen Bayburt Grup, ayrıca fikstür avantajını iyi değerlendirdiği takdirde bu sezon için kırılması güç bir rekora sahip olacak.

28. haftada alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle: 
Çine Madranspor - Bayburt Grup Özel İdare: 0-2
Manavgatspor - Körfez İskenderunspor: 0-0
Bergama Belediyespor - Çorum Belediyespor: 1-3
Sandıklıspor - Niğde Belediyespor: 2-1
Çatalcaspor - Gölcükspor: 0-1
Dardanelspor - Darıca Gençlerbirliği: 0-1
Batman Petrolspor - 24 Erzincanspor: 1-3
Van BBSK - Kastamonuspor 1966: 1-2
Tavşanlı Linyitspor - Beylerbeyispor: Yrdk.


*

*
Öte yandan haftalardır heyecanla takip ettiğimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un galibiyet serisi ile ilgili haberimiz spor gündemine düştü. Ligde üst üste 8 maçı galibiyetle geçen ve tüm liglerde sezonun kazanma rekorunu ele geçiren Bayburt Grup ile ilgili duyurduğumuz bu haber, ulusal basında ses getirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ragıp 8 yıl önce

Teşekkürler

Avatar
Sea 8 yıl önce

Ilk yari 18 mac 24 puan 10 gol ikinci devre 9 mac 24 puan 19 gooll tesekkurler