Bayburt Grup, Semih Tokatlı ile sözleşme imzaladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, teknik direktör sorununu çözdü.

Bayburt Grup, Semih Tokatlı ile sözleşme imzaladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, teknik direktör sorununu çözdü. Sezon başı büyük ümitlerle takımın başına getirilen ve geçtiğimiz haftalarda kulüple ilişkisi kesilen İlker Erdem’in yerine Semih Tokatlı getirildi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Hikmet Şentürk, İlker Erdem’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni hocaya ve ekibine başarılar diledi.    

Şentürk, şunları söyledi:

“İlker hocamızla karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmıştık. Kendisine bu güne kadar kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ligin ikinci yarısı için Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, Yardımcı Antrenör İsmail Kaba ve Kaleci Antrenörü Ahmet Aygün ile bu gün itibari ile sözleşme imzaladık. Ligin başındaki hedefimizde kesinlikle sapma olmamıştır. Yeni hocamızın bilgi, birikim ve tecrübeleri ve transfer komitemizin çalışmaları sonucu gereken mevkilere transferler yapıp beklenen hedefe ulaşacağız. Aldığımız bu kararın camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Başarıyı yakalamak adına buradayız”

Teknilk Direktör Tokatlı ise; “Başarıya mahkum, yönetim kurulu, taraftarı ve camiası ile bu başarıyı sonuna kadar hak eden Bayburt Grup Özel İdare Spor’a beklediği başarıyı yakalamak adına buradayız. Takımı çok iyi gözlemleyip gerekli mevkilere ihtiyacımız olan transferleri yapıp ligin ikinci yarısında bambaşka bir Bayburt Grup Özel İdarespor olarak taraftarlarımızın karşısına çıkacağız” ifadelerini kullandı. 

2016 yılında 3. takımı

Öte yandan Bayburt Grup’un yeni teknik direktörü Semih Tokatlı, 1994 yılında bu yana profesyonel takım çalıştırıyor. 1994 yılında Ankara Demirspor’la başladığı profesyonel takım teknik direktörlüğünde Kardemir Karabükspor, Hacettepespor, MKE Kırıkkalespor,Tokatspor, Kayseri Şekerspor, Kilimli Belediyespor, Yozgatspor, Niğde Belediyespor, Körfez İskenderunspor ve 12 Bingölspor’u çalıştırmış.

İsmi en çok görev yaptığı Ankara Demirspor’la özdeşleşen 57 yaşındaki tecrübeli isim 2016 yılında ise 2 ayrı takım daha çalıştırmış. Körfez İskenderunspor’da 2 ay görev yapan ve daha sonra 12 Bingölspor’da 3 ay kadar çalışan Semih Tokatlı’nın 3. adresi Bayburt Grup oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.