Bayburt Grup, Sebahattin Tekin'e emanet

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor teknik direktör Sebahattin Tekin'le anlaştı.

Bayburt Grup, Sebahattin Tekin'e emanet
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, teknik direktör Sebahattin Tekin'le anlaştı. Yeni sezon için hazırlıklarını başlatan Bayburt Grup, yeni sezonda takımı geçtiğimiz yıl Erbaaspor'u kısa bir dönem çalıştıran Sebahattin Tekin'e emanet etti. 

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşan başkan Hikmet Şentürk, “2017-2018 sezonuna Sebahattin Tekin hocamızla başlayacağız. Hayırlı olmasını diliyorum. Mevcut kadromuzdan kalan sporcularımız var, teknik heyetimizin vereceği rapor ve yönetimimizle birlikte yeni transferleri gerçekleştirerek şehrimize layık iyi bir takım kuracağız" dedi.

Şentürk, “Hedefi olan takımımıza idealist, genç ve başarıya aç bir teknik ekip ile anlaştık. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor, takımımızın ihtiyacı olan her bölgeye en iyi, verimli transferleri teknik ekibimiz ve yönetimimiz ile iş birliği içinde anlaşarak kazandıracağız. Bu güne kadar 7-8 futbolcu ile ön görüşmelerimizi yapıp mutabık kaldık ve bayram sonrası da imzaları atacağız. 2017-2018 futbol sezonunda genç koşan sporcular ile tecrübeli ve hedefimize bizi götürecek kariyerli sporcularla beklediğimiz sonuca ulaşacağız. Şehrimize yakışır bir takımı, yönetim kurulumuz, taraftar gruplarımız ve tüm Bayburtlular'la başaracağız."

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk’le sözleşmesini imzalayan Tekin, törendeki konuşmasında, mücadele eden ve 90 dakika boyunca oyunu bırakmayan bir takım oluşturacağının sözünü verdi.

Geçen yılki kadroda kalan sporculara kaliteli isimler ekleyerek yola devam edeceklerini vurgulayan Tekin imzayı attıktan sonra şunları söyledi:

“Öncelikle beni tercik ettikleri için kulübümüz ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bayburt’ta hedeflerimiz var. Sözleşmesi devam eden oyunculara, kaliteli oyuncular ekleyerek iyi bir kadro oluşturacağız. Hedefimiz, iyi futbol oynayan bir takım kurmak ve bunun sonucunda da takımımızı beklediği, özlediği yerlere getirmek. Hedefe susamış bir şehir, taraftar ve kulübümüze bizler de ideali olan, başarıyı isteyen bir Teknik ekip olarak bütünleşerek sonuca varmak istiyoruz. Taraftarımız bize güvensin, birlikten kuvvet doğar ve bunu hep birlikte başarabiliriz. Daha önce bunu başardık. Sonuç ne olur onu bilemeyiz ama iyi bir takım yaratacağız. Hayırlı olsun diyor, teşekkür ediyorum."

Tesislerde gerçekleşen tören, imzaların atılmasıyla son buldu.

Kariyeri

43 yaşında olan genç Teknik Adam Sebahattin Tekin, Süper Lig'de Kayseri Erciyes ve Mersin İdman Yurdu takımlarına Bülent Korkmaz'ın yardımcı antrenörlüğü, Yimpaş Yozgatspor’da ve Tokatspor'da Mehmet Bulut’un yardımcı antrenörlüğünü yaptı. Tekin, sırasıyla Kayseri Şekerspor, Sandıklıspor, Erbaaspor'un teknik direktörlüğünü üstlendi. 

Bayburt Grup'la 1 yıllık sözleşme imzalayan Tekin'in yardımcılıklarını Ferhat Timoçin ve Şıh Hamit Sayıcı yapacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Para kimde düdük onda 7 yıl önce

Taraftarın değeri 1 liradir biletler 5 lira olsa kimse maç izlemeye gitmez.1 liralık bilet icin bakanı devreye sokup 60 bedava bilet alan taraftar gurubu varmış.Günlük 15 lira sigara parası verenler bilet için 15 günde bir lira veremiyorlar yiyin gadalar afiyet olsun.

Avatar
BAYBURTSPORLU 7 yıl önce

BAYBURT GRUBUN BAYBURT HALKINA ATTIĞI SAĞLAM BİR KAZIKTIR GEÇMİŞ OLSUN BİZİ ÇOK İYİ KANDIRDILAR BU ADAMLA MI BAŞARI SAĞLAYACAKMIŞLAR KENDİLERİNİ KANDIRABİLİRLER AMA BİZİ ASLA KANDIRAMAYACAKLAR İLKER ERDEMİ DAHİ ARAYACAĞIZ GİBİME GELİYOR ONUN EN AZINDAN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIM VARDI BU ADAM YARDIMCI TEKNİK SORUMLU HOCALIK YAPMAMIŞ BİLE BUMU SİZİN BAYBURT HALKINA SÖZÜNÜZ BU MU ŞAMPİYON KADRONUN HOCASI OLACAK YAZIKLAR OLSUN DAHA DA BU TAKIMI DESTEKLEMEM NE HALİ VARSA GÖRSÜN YAŞASIN SADECE BAYBURTSPOR BAYBURT BİR KİŞİNİN VEYA GRUBUN MALI DEĞİLDİR BAYBURT YÜCE BİR DEĞERDİR ONU İSTEYEN HERKES SAHİPLENEMEZ YAŞASIN BAYBURTU MENFAATSİZ SEVENLER PARADAN DAHA DEĞERLİ GÖRENLER YAZIKLAR OLSUN MENFAATLERİNİ BAYBURT SEVGİSİNİN ÖNÜNE KOYANLARA GEÇMİŞ OLSUN

Avatar
Şafak Güngör 7 yıl önce

İlk yarının ilk yarısını görmezzzzz...