Bayburt Grup sarı kırmızılı genç santraforla el sıkıştı

Galatasaray alt yapısından yetişen U21 santraforu Serdar Demir, Bayburt Grup ile prensipte anlaştı.

Bayburt Grup sarı kırmızılı genç santraforla el sıkıştı
Bayburt Postası ÖZEL - Galatasaray alt yapısından yetişen U21 santraforu Serdar Demir, Bayburt Grup ile prensipte anlaştı. Bugün (dün akşam) son kez Galatasaray forması ile Osmanlıspor karşılaşmasına çıkan 1996 doğumlu Serdar Demir, sarı kırmızı forma altında son golüne imza attı. 

Osmanlıspor karşısında alınan galibiyette (2-1) büyük pay sahibi olan genç golcünün yarın Bayburt'a hareket ederek, burada kulüp yöneticileri ile görüştükten sonra 3 yıllık anlaşmaya imza atması bekleniyor.

Bu arada Bayburt Grup'un, yine Galatasaray altyapısından bir başka isimle daha görüşme yaptığı, o transferinde bir kaç gün içinde netleşeceği gelen haberler arasında... Gelişmeler Bayburt Postası'nda olacak...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilke 9 yıl önce

Akilci bir transfer böyle oyuncuları getirmek lazim siradan oyunculardan daha az maliyetlidir ve parlama ve satilma ihtimalide var elinize sağlık kimin emeği varsa

Avatar
serdar demir olmasın 9 yıl önce

serdar demir olmasın