Bayburt Grup, puanla dönüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 8. hafta mücadeleleri tamamlandı.

Bayburt Grup, puanla dönüyor
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 8. hafta mücadeleleri tamamlandı. Temsilcimiz Bayburt Grup, İstanbul deplasmanında Çatalcaspor'la karşılaştı. Çatalca Ziya Altunoğlu Stadyumu'nda oynanan maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Zorbay Küçük, Mehmet Pekmezci, Furkan Ürün üçlüsünün yönettiği maç saat 15.30'da başladı. Daha çok orta saha mücadelesi ile geçen maçta temsilcimiz yakaladığı az sayıdaki gol pozisyonundan yararlanamadı. Fatih Arat'ın kullandığı serbest vuruşta ve Yunus Emre Yalçın'ın girdiği gol pozisyonunda ise rakip kaleci başarılı oldu.

Öte yandan 8. haftayı 1 puanla kapatan temsilcimiz, puanını 12'ye çıkararak ligde 7. sıraya yükseldi.    

8. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Çine Madranspor - 24 Erzincanspor: 2-2
Tavşanlı Linyitspor - Darıca Gençlerbirliği: 0-1
Çatalcaspor - Bayburt Grup Özel İdare: 0-0
Sandıklıspor - Gölcükspor: 2-0
Bergama Belediyespor - Kastamonuspor 1966: 4-4
Manavgatspor - Beylerbeyispor: 1-2
Dersimspor - Körfez İskenderunspor: 2-2
Batman Petrolspor - Çorum Belediyespor: 2-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaledeki tek çini 9 yıl önce

Ilk defa Bayburtspor maçını izledim. Orta saha futbolu şeklinde geçti. 17 numara F.Arat in potansiyeli var ama o sene bu sene degil gibi.10 numara Y.Emre ilk 11 başlamalı başka top tutabilen yok çünkü. Birazda takıma kazanma isteği lazım. Bu sene ilk 5 e zar zor gireriz yada ucundan doneriz diye düşünüyorum. Taraftar da fena değildi. Zipla zipla ziplamayan mardinli tezahüratı güldürdü. O kadar

Avatar
Taraftar 9 yıl önce

Takım az özverili olsa az taktiksel davransa neler olacak neler..Deplasmandan 1 puan iyi ama Çatalcadan 3 puan olmalıydı be

Avatar
6969 9 yıl önce

bu takimdan bisey olmaz.....