Bayburt Grup, play-off için umutlu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ikinci yarı için umutlu.

Bayburt Grup, play-off için umutlu
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ikinci yarı için umutlu. İlk yarıda iyi futbolunu sonuca yansıtamayan ve bekleneni veremeyen temsilcimiz Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdi.

Selahattin Ekrekli/Bayburt Postası

Yeni transferlerle daha da güçlenen Bayburt Grup'ta Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ikinci yarı için konuştu. İkinci yarıya şanssız bir şekilde Beylerbeyispor mağlubiyetiyle başalayan Bayburt Grup, deplasmanda etkili oynadığı maçta rakibine 1-0  yenildi. Bu mağlubiyetin ardından ikinci maçında ise Körfez İskenderunspor'u ağırlayan Bayburt Grup, rakibini net bir skorla  3-0 yenerek şansızlığını kırarken, haftalar sonra 3 puanın sahibi oldu. Maç sonrası Spor editörümüz Selahattin Ekrekli'ye konuşan tecrübeli teknik adam ikinci yarıdan beklenlentilerini dile getirdi.

Antalya'da yapılan devre arası çalışmalarında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatan Topuzoğlu, play-off hedefi ile ilgili umutlu konuştu. Topuzoğlu şu açıklamayı yaptı:

"İyi futbol, skora yansımadı"

"ikinci yarının ilk maçı olan Beylerbeyi deplasmanına çıktık, iyi oynadık. Pozisyonlar bulmamamıza rağmen maalesef  golü bulamadık ve rakibimize 1-0 yenildik. Geçen hafta da Körfez İskenderunspor maçında bu şansızlığımızı kırdık. Rakibimizi kendi sahamızda 3-0 yendik. Skor daha da farklı olabilirdi. Önemli olan oynanan futboldur. Mücadelemiz çok iyidi bu da bizi önümüzdeki maçlar için umutlandırdı."

"En az golle en fazla puan toplayan takım"

"Liglerde en az gol atıp, en çok puan toplayan takım biziz. Bu nedenle futbol tarihine geçtik diyebilirim.(Gülerek) İnşallah önümüzdeki haftalarda daha çok goller atıp puanlar toplarız."

"Devre arası transfer zordu, Oltan çok iyi bir transfer"

"Bu dönemde transfer yapmak çok zor oluyor, sezon başı gibi değil. Herkes takımını kuruyor, onun için iyi oyuncu bulmak zor oluyor. Ama biz bu arada Erzurumspor'dan golcü Oltan'ı aldık. Bu transfer 1.5 ay sürdü. Çok iyi ve ekstra bir santrafor. Bunu oynadığında görebiliyorsunuz. Tribünlerde kendisine hayran kaldı. Onun yanında diğer oyuncularım da oldukça başarılı. Farih Arat,Hayri Mert ve diğerleri. Bu transfer dışında Ümraniye'den Yasin'i ve Sivas'tan Murat'ı aldık"

"Taylan'la yolları ayırdık, Talha'ya güveniyoruz"

"İyi bir kaleciye ihtiyacımız vardı. O transferi de hallettik, Can Avcı'yı aldık. Bu kaleci önündeki kaleciyi zorlayacak kapasitedeydi. Kendisini iyi tanıyordum. İskenderun maçında kaleyi ona emanet ettik. O da bizi mahçup etmedi, iyi oynadı. Bir de yedek kalecimiz Talha var. Kendisi Bayburtlu. Bir de savunma yönü iyi olan bir orta saha oyuncusu bulursak, bir takviye daha yapacağız. Ancak çok elzem değil. Futbolcu almak için transfer yapmayacağız. Devre arası transferler zaten pahalı oluyor"

Taylan neden gitti?

"Geçen hafta idmanda talihsiz bir olay yaşadık. Kalecimiz Taylan'la yolları ayırdık. Taylan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz Cengiz beyle bir tartışma yaşamış. Bu diyalog hiç bir futbolcuya yakışmayacak bir hareket. Biz olay esnasında orada yoktuk, olsaydık kesinlikle izin vermezdik. Kimse kulüpten üstün değildir. Biz de gönderilmesi konusunda böyle bir karar aldık. Doğrusu da buydu zaten. Her iki taraf için de hayırlısı olsun"

"Hedef değişmedi, tabiki play-off şansımız var"

"Bizim hedefimiz lig başlarken de play-offtu. Zaten her takım lige başlarken önce play-off sonra da şampiyonluk der. Kimse sezzon başlarken düşmemeye oynayacağız demez. Benim bu kadar senelik tecrübem var. 33 tane takım çalıştırdım. İlk önce alt sıralardan kurtulmaya bakacaksın. Sonra da üst tarafı kovalayacaksın. Benim felsesem bu. Şu anda 27 puanla 10. Sıradayız. Üst sılaraları yakalama şamsımız var. Daha oynanması gereken16 maçımız var. 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Bizim grupta iki takım haricinde Kastamonu ve Niğde dışındaki her takım bu tehlikeyi yaşayabilir. Onun için akıllı ve mantıklı oynayıp her maçtan puan almak için mücadele edeceğiz"

"Bizim taraftarımız farklı"

"Bizim taraftar grubu gerçekten çok farklı. Her maçta yanımızdalar. Takımlarını çok seviyorlar ve her yerde destekliyorlar. Onların diğer taraftar gruplarından çok farklı bir yönü var. Ben başka takımlarda da çalıştım. İnanın takımına bu kadar destek veren bu kadar seven başka bir taraftar grubu görmedim. Başka taraftar grubu kendi oyuncularına tepki gösterir, hatta küfür eder. Ama bizim taraftarımızda böyle bir şey yok. Ben daha önce de Bayburt Grup'u çalıştırdım. İnanın böyle bir şey hiç görmedim. Onlara layık olmaya çalışıyoruz."

"Ayaklarımız yere basmalı, Dersim iyi bir takım"

Geçen hafta aldığımız galibiyetin devamını getirmek istiyoruz. Bu bir maçlık galibiyet bizi havaya sokmamalı. Ayaklarımız yere basmalı. Bu hafta çok önemli bir Dersimspor deplasmanı var. Onlar da son haftalarda çıkş yapan bir takım. Geçen hafta Erzincanspor'u Erzincan'da yendiler. Bunun yanında biz bu takımla daha önceleri bir yarış içerisindeydik. Takım olarak iyi bir takım. Antrenörü, oyuncusu, seyircisiyle zor bir deplasman bizi bekliyor. İnşallah bu deplasmandan da iyi bir skorla döneriz. Dediğim gibi iyi bir ekibiz, inşallah bunu bozmadan sezonu istediğimiz yerde bitiririz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taraftar 8 yıl önce

Oltan,Murathan ve Yasin takımın aradığı futbolculardı ve bulundu.Eğerki 2 maçda gösterdikleri performanslarını devam ettirseler Playoff kaçınılmaz.Transfer böyle yapılır işte

Avatar
Serhat KALEKAHYASI 8 yıl önce

Niğdeyi de Kastamonuyu da gördük.Yapılan transferler öncesinde bile biz onlardan daha iyiydik kesinlikle.Ama kafaya oynayan malesef bu iki takım.İlk yarı golcümüz yoktu.Şimdi Oltan var ve çok kaliteli gerçekten.Murathan da öyle.Takımın ofansif gücünü artırdılar.Bu ligde maç üst üste galip gelelim play off kolay.Ancak malesef kaybederken bu takım sahada kaybetmiyor,bunu görelim. Bu hafta Dersim maçını kaybedeceksek sahada kaybedelim.