Bayburt Grup, Payasspor'a mağlup

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, üçüncü hazırlık maçını 3. Lig ekibi Payasspor ile yaptı.

Bayburt Grup, Payasspor'a mağlup
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, üçüncü hazırlık maçını 3. Lig ekibi Payasspor ile yaptı. Antalya Lara kampında ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Bayburt Grup, özel karşılaşmalar serisine de devam ediyor. Daha önce Nazilli Beledispor ve İstanbulspor'la karşılaşan Bayburt Grup, üçüncü hazırlık maçını güney ekibi Payasspor ile yaptı. Karşılaşma Payasspor'un 3-2'lik galibiyeti sonuçlandı. 



Antalya Kundu Miracle Oteli tesislerinde yapılan karşılaşmayı Antalya Bölgesi Hakemlerinden Ömer Kalay, Ömer Çakaş ve Gürcan Aydın yönetti.

Karşılaşmanın 36. dakikasında Eşref'in attığı golle Payas Spor 1-0 öne geçti. Müsabakanın 39. dakikasında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'dan Eren penaltı atışında yararlanarak attığı golle eşitliği sağladı.1-1.

Müsabakanın 57. dakikasında Sinan attığı golle Bayburt Grup'u 2-1 öne geçirdi. Güney temsilcisi Payasspor, 64. dakikada Deniz'in penaltı golüyle eşitliği sağladı.2-2. Karşılaşmanın 68. dakikasında Mustafa Yıldız attığı golle maçın skorunu belirledi. Karşılaşma Payasspor'un 3-2'lik galibiyeti ile sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt GrupPayasspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.