Bayburt Grup Özel İdare yemekte buluştu

Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü, protokol üyeleriyle yemekte buluştu.

Bayburt Grup Özel İdare yemekte buluştu
Bayburt Postası - Yemekte bir konuşma yapan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Düzcespor maçı öncesi futbolculara moral vererek, başarılar diledi. 

Vali Pehlivan kazananın play-off finaline çıkacağı müsabakaya ilişkin olarak, “Şunu ifade etmek isterim ki; sizler bu yıl başarılı bir mücadele ortaya koydunuz. Başarılı bir sezon geçirdiniz. Başarılı bir takımsınız. Bundan dolayı kulüp başkanımızı, teknik ekibimizi ve siz değerli futbolcu kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Şimdi ise Play-off gibi önemli bir aşamadasınız. Başaracağınıza yürekten inanıyor ve üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Mete Memiş ise oyuculara kendilerine güvenmeleri, inanmaları ve soğuk kanlı olmaları tavsiyesinde bulunarak başarılar diledi.

Vali Pehlivan, organizasyon sonrası kulüp yöneticileri, teknik heyet ve oyuncularla tek tek tokalaşarak başarı dileklerini iletti.

Bayburt Üniversitesi Konuk Evi’nde düzenlenen programa Vali Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı İbrahim Yumak, İşadamı Salim Arslanhan, Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, kulüp yöneticileri,teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Grup Özel İdare
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.