Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor tat vermiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ikinci hazırlık maçında da vasatı aşamadı.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor tat vermiyor
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ikinci hazırlık maçında da vasatı aşamadı. Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Amasyaspor’la Gençosman Stadyumu’nda karşılaşan temsilcimiz 90 dakika boyunca hiçbir varlık gösteremediği rakibi karşısından 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Erzurum’da hazırlık maçı yapan ve maçtan 2-1 mağlup ayrılan temsilcimiz ikinci hazırlık maçında BAL Ligi takımlarından Yeni Amasyaspor’la karşılaştı.

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada goller ikinci yarıda geldi. Temsilcimizin golünü Halil İbrahim atarken, Amasyaspor’un golünü ise Nazmi kaydetti.

3. Hazırlık Maçı yine Erzurum’la


2. Etap çalışmalarına Bayburt’ta devam eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 11 Ağustos 2014 Pazartesi günü yeniden Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Gençosman Stadyumu’nda hazırlık maçına çıkacak. Öte yandan 3. etap çalışmasını Nevşehir’de yapacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un hafta içerisinde Nevşehir’deki kampa katılması bekleniyor.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.