Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor sezona hazır mı?

2014-2015 sezonunda Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da sessizlik sürüyor.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor sezona hazır mı?
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da sessizlik sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklanan takvime göre 7 Eylül'de başlayacak olan Spor Toto 3. Lig sezonunun startı için tüm kulüplerde geri sayım başladı. 15 yeni takımın ilk defa yer alacağı ve toplam 54 takımın 3 grupta mücadele edeceği Spor Toto 3. Lig’de yeni sezon öncesinde kulüpler, transfer çalışmalarına ağırlık verdi.

Bayburt’u 12 yıl aradan sonra ilk defa profesyonel ligde temsil edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor tarafından kombine kart projesi başlatılırken, transfer çalışmaları ile ilgili kulüpten herhangi bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz sezon tüm hesaplarını 3. Lig üzerine kuran ve sezonu şampiyonlukla tamamlayan temsilcimizde, TFF tarafından 3. Lig’e yönelik açıklanan yeni statüsünün ardından nasıl bir transfer politikası izlendiği merak ediliyor. Tartışmalara neden olan yaş statüsü ile ilgili yapılan iyileştirmeye rağmen birçok futbolcunun ayrılmak zorunda kalacağı şampiyon takımın teknik heyeti ile ilgili belirsizlik de devam ediyor.

Öte yandan TFF tarafından 2014 - 2015 Sezonu planlamaları açıklanmıştı. Planlamalara göre, Spor Toto 3. Lig maçları ise 7 Eylül'de oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. İlk yarı maçlarının 21 Aralık'ta tamamlanacağı ligin ikinci yarısı 25 Ocak 2015'te başlayıp, 10 Mayıs 2015'te son bulacak.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un sezona cezalı başlayacağı 3. Lig 3. Lig'de grup kuraları 24-25 Haziran tarihlerinde İstanbul'da çekilecek.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 10 yıl önce

hani ne oldu başkana neden sesleri çıkmıyor burdan herkesi taşın altına ellerini sokmaya davet ediyoz yazık olmasın bu kadar emeğe

Avatar
hakan sancaktaroğlu 10 yıl önce

hoca yok transfer yok futbolcular tek tek takımlarını buluyor gidişat iyi gözükmüyor..