Bayburt Grup 'nefes' aldı!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 7. Hafta mücadeleleri tamamlandı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Gençosman Stadı'nda ağırladığı Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor'u 2-0'lık skorla geçerek, rahat bir nefes aldı. İşte detaylar..

Bayburt Grup 'nefes' aldı!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 7. Hafta mücadeleleri tamamlandı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Gençosman Stadı'nda ağırladığı Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor'u 2-0'lık skorla geçerek, rahat bir nefes aldı. 

Tribünlerin yer yer boş kaldığı karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz henüz karşılaşmanın ve 2. yarının başında bulduğu goller ile 90 dakikayı 2-0'lık skorla tamamladı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. 

Taraftar gruplarının yönetim ve teknik kadroya ise tepkisi vardı. Taraftarlar kötü gidişata gönderme yaparak "Rakip siz siniz" yazılı pankart açtı. 

Bayburt Grup, beklentilerin aksine sezona kötü başlamış, bugünkü maça kadar 3 yenilgi, 2 beraberlik ve 'tek' galibiyetle başarısız bir sezon açılışına imza atmıştı. Karacabey Birlikspor karşısında sezonun ikinci galibiyetini alan Bayburt Grup, puanını 8'e yükseltti.

7. hafta sonunda oluşan puan durumu şöyle:





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.