Bayburt Grup, liderin peşinde!

3. Lig 1. Grup'ta 25. hafta heyecanı sona erdi.

Bayburt Grup, liderin peşinde!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligdeki çıkışını Bingöl deplasmanında aldığı galibiyetle sürdürdü. Temsilcimiz 3-1’lik galibiyetle tamamladığı maçın ardından puanını 44’e çıkararak, ligde ikinci sıraya yükseldi.

Saat 14.30’da Bingöl Şehir Stadı’nda Yalçın Taşkınfurat’ın yönetimiyle oynanan maçın ilk yarısında güzel bir futbol oynayarak 2 gol bulan temsilcimiz, maçın ikinci yarısında iki oyuncusu kırmızı kart gören ve 9 kişi kalan Bingöl karşısında zaman zaman zor anlar yaşamasına rağmen 3 puanı almasını bildi.

Bayburt Grup’un 3-1'lik galibiyeti ile sona eren maçta temsilcimizin gollerini 30. dakikada Güray Gazioğlu, 42. dakikada ise Güney’in düşürüldüğü pozisyonda kazanılan penaltıyı Eren Açıkgöz gole çevirdi. Maçın iyi isimlerinden Güray Gazioğlu, 90+4'te şık bir gole daha imza attı. 12 Bingölspor’un tek golünü ise 75’te Barış Şaffak kaydetti.

3-1 biten maçın ardından puanını 44’e çıkararak lige ikinci sıraya yükselen Bayburt Grup, 26. haftayı da deplasmanda geçirecek. Temsilcimiz 10 Mart Cumartesi günü İzmir deplasmanında Bergama Belediyespor’un konuğu olacak. 

Ligde 25. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

12 Bingölspor - Bayburt Grup Özel İdare: 1-3
Yeni Altındağ Bld. - Batman Petrolspor: 3-2
Erbaaspor - Kozan Belediyespor: 3-1
Halide Edip Adıvar SK - Bergama Belediyespor: 4-2
Çanakkale Dardanel SK – Çatalcaspor: 0-1
Erzin Belediyespor - Yomraspor: 3-1
Düzcespor – Bayrampaşa: 2-0
Orhangazi Belediyespor - Kemerspor 2003: 0-3
Ofspor - Manisa BBSK: 0-2


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sedat 6 yıl önce

o sene bu sene heddef 2.lig.ALLAHIN İZNİ İLE