Bayburt Grup, 'kızardıkça' işin rengi değişiyor!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 24. hafta karşılaşmasından puan çıkaramadı.

Bayburt Grup, 'kızardıkça' işin rengi değişiyor!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 24. hafta karşılaşmasından puan çıkaramadı. Ligde inişli-çıkışlı performansını sürdüren Bayburt Grup, 24. hafta karşılaşmasında Beylerbeyispor'a boyun eğdi. Beylerbeyi maçın hemen başında 7. dakikada kaydettiği golle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

15. dakikada Anıl Gir'in penaltı atışından yaralanmadığı Bayburt Grup'ta, kırmızı kart cezası bu hafta sona eren ve Beylerbeyi karşısında yeniden formasına kavuşan Yunus Emre Eserdi 58. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını yine 10 kişi bıraktı.

Beylerbeyi 75. Yıl İlçe Stadı'nda saat 13.00'te başlayan maçı Murat Erdoğan, Hasan Hüseyin Tetik, Cevher Ahen yönetti. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Etimesgut Belediyespor'u mağlup eden Bayburt Grup, İstanbul deplasmanında rakibe oranla iyi oynadığı maçtan mağlup ayrıldı. 7. dakikada Ali Özgür Basa'nın kaydettiği golle 1-0 öne geçen ev sahibi Beylerbeyi karşısında 15. dakikada penaltı ile beraberlik şansı yakalayan temsilcimiz bu atıştan yaralanamadı. Anıl Gir'in kullandığı penaltı atışını Beylerbeyi kalecisi Raifcan Gürsoy çıkardı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarının 58. dakikasında Yunus Emre Eserdi'nin ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla 10 kişi kalan temsilcimiz baskılı oyununu sürdürdü. Beylerbeyispor'a karşı daha baskılı oynayan ve puan için herşeyi yapan temsilcimiz Orçun Selduman ve İbrahim Kongur'la yakaladığı net fırsatlardan yararlanamadı. Maç, Beylerbeyispor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

24. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Balçova Yaşamspor - Kayseri Şekerspor: 1-3            
Beylerbeyi - Bayburt Grup Özel İdare: 1-0           
İstanbul Güngörenspor - Erzin Belediyespor: 2-2            
Sakaryaspor - Anadolu Üsküdar 1908: 1-0            
Bergama Belediyespor - Silivrispor: 3-3            
Orhangazispor - Kahramanmaraş BBSK: 0-3            
Sandıklıspor - Ayvalıkgücü Belediyespor: 0-0            
Etimesgut Belediyespor - Ankara Demirspor: 0-0            
Van BBSK - BB Erzurumspor: 1-1            


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 9 yıl önce

iç sahada taraftar baskısı var diyorsunuz ya dış sahada ne var? bir tane deplasman galibiyeti olmaz mı...

Avatar
murat ali 9 yıl önce

gecen hafta bahattın hoca kötü futbolun sebebi olarak taraftar olarak göstermişti..acaba bu mağlubiyeti neye bağlayacak cok merak ediyorum..kazım konusu acılıncada morali bozuluyor neden acaba ??? cok net sölüyorum sevgili bayburtlular laf cambazlıgından başka bir şey bilmeyen bu hocayla basarı sağlayamayız...

Avatar
BATUHAN 9 yıl önce

BU SENE LİGE BAŞLARKEN ALDIGIMIZ FUTBOLCULARDA TAKIM RUHU VARDI İNAÇLA OYNUYODULAR DEVRE ARASI ALDIGIMIZ HİÇBİR FUTBOLCUDA RUH DİYE BİR ŞEY YOK SADECE PARAMI ALIYIM YETER NİYE 11 TANE FUTBOLCU ALACAGINA ADAM AKILLI 2 FORVET 1 KALECİ ALSAYDIN NE OLURDU DEVRE ARASI ALDIGIN MAHMUT ARIKAN BU TAKIMDA HİÇBİR MAÇA ÇIKMADI NİYE 4 TANE KALECİ ALIYORSUNKİ ALİ Yİ ALDIN NEYE YETMİYOR SADECE GÖSTERİŞ OLSUN AMAÇ DEGİLMİ YAZIKLAR OLSUN Kİ
‪#‎İYİGÜNDEKÖTÜGÜNDEBAYBURTSPOR‬ İYİKİ VARSIN

Avatar
gidici 9 yıl önce

bahattin hoca lütfen bizi kümeye at, sende rahat biz de edelim.. bu rezaletin ilk ve tek sorumlusu yönetimdir... sonra teknik heyet ve futbolculardır..her deplasmanımızı zehir ettiniz... her deplasman bir kırmızı kart, burası demek ki çiftlik,başka izahı yok..

Avatar
burak 9 yıl önce

devre arasında yapılan 11 tane transfere kim sebep olduysa çıkıp hesap versin...hoca ıyı laf yapmayı beceriyoo habire bahaneler üretiyor..inş. en kısa zamanda hocaya veda edilir trabzon faciası yasattılar bıze...bu hüsran olcagını solemiştik taaa ılk baştan !!! gümüşhaneden ayrılan gursel kılıç hocayı getirin de herkes hoca görsün..

Avatar
alperhan 9 yıl önce

kazım şeker sonrasında gökhan özkanı da kaybettık..bahattın hoca getirdiği trabzonlu oyuncuları hala savunuyor suçu seyırcıde arıyo...bahattın hoca sayesinde play off şansını kaybettıkk bu hocayla başarı kazanamayız artık...3.ligde bakıyorum takımların hocaları genç dinamık kulübede kendini parcalıyo böle bir hocamız nedense hiç olmadı hep ıhtıyarları alıp getiriyoruz....

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

hep dedik dilimizde tüy bittiii.yöneti̇m beceremiyorrrr.sezon başı kafa kafaya oynadığımız pendikten sezon ortasında takımı güçlendirmek için onun işine yaramayanları alıyoruz 10 oyuncu.bayburt gruptan para akıyor gel gör ki takım kümeye oynuyor.eski parayla trilyonlarla amatör ligde 2 senede ancak çıktı şimdi aynı terane

Avatar
69gada 9 yıl önce

Şu anılmı nedür bunu sokakdanmı bulmuşlar