Bayburt Grup, Kartalspor'u avladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, evinde ağırladığı Kartalspor’u eli boş gönderdi.

Bayburt Grup, Kartalspor'u avladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, evinde ağırladığı Kartalspor’u eli boş gönderdi. Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 10. Hafta mücadeleri tamamlandı. Ligin beşinci sırasında yer alan güçlü Kartalspor’u ağırlayan Bayburt Grup, 90 dakikasında rakibe üstünlük kurduğu maçtan Oltan’ın attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Son 5 maçını 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplayan Bayburt Grup, lideki çıkışını sürdürerek 10. sıraya yükseldi. 

Gençosman Stadyumu’nda saat 14.00’de başlayan maçı İsa Yücel Çırakoğlu, Çetin Demirhan, Ata Bayraktar üçlüsü yönetti. Orta sahada üstünlük mücadelesiyle geçen ilk 15 dakikanın ardından rakip sahaya oyunu yıkan Bayburt Grup, 19. Dakikada Celal’le gole yaklaştı. Celal’in vuruşu direğin dibinden dışarı çıktı. Bayburt Grup, 32. dakikada aradığı golü Oltan'la buldu. Yücel Yıldırım'ın korner atışında topa iyi yükselen Oltan kafayla topu filelerle buluşturdu. 1-0

Golün ardından baskısını sürdüren Bayburt Grup'ta 34. dakikada Yener'in sert vuruşunu kaleci çıkarırken, 44. dakikada Oltan'ın vuruşu ise dışarı çıktı.

Maçın ikinci yarısında ise, 59'da Oltan gol pozisyondan olduğu gibi topa kafayla iyi vurdu. Top bu kez direkten döndü. 82'de yine Oltan'ın ceza sahası içerisinde çizgiye paralel çıkardığı topu Hayri Mert Yomralıoğlu boş kale yerine dışarı bıraktı. Maç 1-0 temsilcimizin üstünlüğüyle sona erdi.  

10. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Ankara Demirspor - 24 Erzincanspor: 0-1
Erzin Belediyespor - Sancaktepe: 0-0
Van BBSK - Kozan Belediyespor: 1-0
Bayburt Grup Özel İdare - Kartalspor: 1-0
Cizre Spor - Beylerbeyispor: 1-1
Kütahyaspor - Çorum Belediyespor: 2-1
Karacabey Birlikspor - Altay: 2-1
Manavgatspor - Kızılcabölükspor: 3-2
Tekirdağspor - Gölcükspor: 2-1

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UZMAN 7 yıl önce

Bu takımdan bişe olmaz , 1-forvette oltan tek her tarafa koşuyor, sağ açık sol açık yok gibi elimizde o kadar kaliteli oyuncular vardı, bunlar neden satıldı bu kadar basiretsizlik olur mu geçen yılın bir gram tadı yok kaleci CAN AVCI FATİH ARAT UĞUR KARAKOÇ BUNLAR NEDEN GİTTİ ,